Dentiss Logo

Ä°mplant eÄŸitimi

Türk Dişhekimliği Dergisi İmplant Çalışma Kulübü tarafından düzenlenen 1. Kur İmplant Eğitimleri’nin üçüncüsü 7-11 Mayıs 2008 tarihlerinde İstanbul'da yapıldı. 17 dişhekiminin katıldığı beş günlük semineri Prof. Dr. Bülent Katiboğlu yönetti. Yeditepe Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ender Kazaoğlu, eğitimin son günü olan 11 Mayıs Pazar günü eğitime katılarak implantoloji konusundaki bilgi ve deneyimini katılımcılarla paylaştı.
14.05.2008       12.15.22

Türk Dişhekimliği Dergisi İmplant Çalışma Kulübü (TDD İÇK) tarafından düzenlenen ve Vestiyer Akademi tarafından organize edilen 1. Kur İmplant Eğitimleri’nin üçüncüsü 7-11 Mayıs 20008 tarihlerinde İstanbul Divan City Oteli’nde yapıldı. 17 dişhekiminin katıldığı beş günlük semineri Prof. Dr. A. Bülent Katiboğlu yönetti. Yeditepe Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ender Kazaoğlu, eğitimin son günü olan 11 Mayıs Pazar günü eğitime katılarak implantoloji konusundaki bilgi ve deneyimini katılımcılarla paylaştı.

 

 Ä°lk üç gün teorik ve pratik bilgilerin olgularla birlikte sunulduÄŸu seminerin son iki gününde diÅŸhekimleri modeller üzerinde implant cerrahi pratik uygulaması ve her endikasyona uygun protetik pratik uygulama yaptılar. Yapılan her eÄŸitimle TDD İÇKÂ’nin üye sayısının hızla yükseldiÄŸini belirten Prof. Dr. A. Bülent KatiboÄŸlu, “Artık organize edeceÄŸimiz vaka toplantılarıyla diÅŸhekimlerimiz olgularını tartışabilecekler. Bu toplantıların sayısını artırmayı planlıyoruz. Kasım ayındaki Dental Ä°stanbul KongresiÂ’ne kadar 1. Kur Ä°mplant EÄŸitimleriÂ’ni sürdürmek istiyoruz. Kongrede de geniÅŸ katılımlı bir vaka toplantısı yapmayı düşünüyoruz. Hekimlerin eÄŸitimlerimizden memnun ayrıldıklarını görmek bizler için büyük mutluluk kaynağı oluyor” dedi.

 

1. Kur 3. Grup Ä°mplant EÄŸitimiÂ’ne katılan diÅŸhekimlerinden bazıları beÅŸ günlük seminerle ilgili ÅŸunları söylediler:        

 

Mehmet Arif Tezcan

Ä°mplant EÄŸitimiÂ’ne Kıbrıs LefkoÅŸeÂ’den katılıyorum. Ä°mplantolojiye ilgi duyuyorum ve baÅŸlamak istiyorum. Bu sebepten ötürü eÄŸitime kaydımı yaptırdım. BeÅŸ günlük eÄŸitimin sonuna yaklaÅŸtık. Dört dörtlük bir seminer olduÄŸunu rahatlıkla söyleyebilirim. Özellikle etkinlik sırasında aralara girilip birebir konuÅŸmaların olmaması kaliteyi ve motivasyonumuzu korudu. Böyle bir eÄŸitimin hazırlanmasında emeÄŸi geçen Bülent ve Ender HocalarÂ’a, ayrıca bizlere her konuda yardımcı olan GülÅŸah HanımÂ’a çok teÅŸekkür ediyorum. 

 

Mehmet Ali Bıyıkoğlu

Ben de eÄŸitime KıbrısÂ’tan katılıyorum. Mehmet Arif Tezcan ile Ege Ãœniversitesi DiÅŸhekimliÄŸi FakültesiÂ’nden arkadaşız. Seminerin yapılacağını öğrendikten sonra hemen kendisine haber verdim ve hemen kaydımızı yaptırdık. Ä°mplant artık mesleÄŸimizde günümüzün bilinmesi gereken yöntemlerinden biri haline geldi. Hastalarımızdan son üç yılda ciddi talepler gelmeye baÅŸlamıştı. Buna cevap vermek ve hasta portföyümü daha da geniÅŸletebilmek için bu semineri tercih ettim. Prof. Dr  Bülent KatiboÄŸluÂ’nun kiÅŸiliÄŸi ve bizlerle diyaloÄŸu bu uzun eÄŸitimin gayet zevkli geçmesini saÄŸlıyor. Ayrıca son gün bizlerle birlikte olan Prof. Dr. Ender KazazoÄŸluÂ’nun da anlattığı bilgilerin önemli olduÄŸunu söylemek isterim. Bu vesileyle kendisine de teÅŸekkürlerimi sunuyorum.

 

Teslime Can

Fatih’ten geliyorum. Arkadaşımın aracılığıyla eğitimden haberdar oldum. İmplanta yeni başlıyorum. Genel olarak memnun olduğumu söylemek isterim. En azından implantoloji konusunda bir fikir ve bilgi sahibi olduğuma inanıyorum. Uzun sürmesi bence olumluydu. Bundan sonraki süreçte vaka toplantılarına da katılmak istiyorum. Ayrıca buna benzer dişhekimliğinin diğer alanlarında yapılacak seminerlerde de bulunmak isterim. Örneğin protez ve periodontoloji konularında eğitimlerin gerçekleştirilmesi iyi olabilir.

 

Melahat Tatlıdamak Boztepe

Altı yıllık dişhekimiyim, seminere İstanbul Acıbadem’den katılıyorum. Temmuz ayında kendi muayenehanemi açacağım. Şu an çalıştığım klinikte rutin olarak implant yapılıyor. Fakat ben yeni başlayacağım. Şu ana kadar her şey çok güzel geçti. Bülent Bey son derece saygı duyduğum birisi. Her sorumuza yanıt verdi. İleri düzey implant kursuna da katılmayı düşünüyorum. Meslektaşlarıma da bu seminere mutlaka katılmalarını tavsiye ediyorum.

 

Damla Zenar

MaltepeÂ’de oturuyorum. 2003 yılında Ankara Ãœniversitesi DiÅŸhekimliÄŸi FakültesiÂ’nden mezun oldum. Åžu anda özel bir klinikte diÅŸhekimliÄŸi yapıyorum. EÄŸitimi  çok beÄŸendim. Özellikle Bülent KatiboÄŸluÂ’nu yakından tanıma fırsatım oldu. Kendisi hem akademik olarak hem de insan olarak çok iyi biri. Ayrıca Ender BeyÂ’e de teÅŸekkür etmek istiyorum. Seminer boyunca teorik bilgilerin ve pratik uygulamaların birlikte sunulması bizler için çok verimli oldu. Ben de ileri seviye implant eÄŸitimine katılmak istiyorum.

 

Kadri Çorlu 

Vestiyer Yayın Grubu’nun dergilerine aboneyim. Eğitimle ilgili tanıtımları okumuştum. Ayrıca Bülent ve Ender Beyler ile uzun yıllara dayanan bir arkadaşlığımız var. Katılmamda onların etkisi oldu. Seminer dört dörtlük geçiyor. Aslında hastalarımdan çoğu implanta sıcak bakıyorlar, fakat fiyatları konusunda tereddüt yaşıyorlar. Bundan sonra vaka toplantılarında da bulunmayı hedefliyorum.

 

Cihan KaÄŸanoÄŸlu   

Rize Ardeşen’de dişhekimliği yapıyorum. Buraya dört kişilik bir grupla katılıyoruz. Eğitime katılma fikri benden çıkmıştı. Eğitimin beklentilerini karşılamaması durumunda çok üzülecektim. Neyse ki böyle bir durum olmadı. Eğitim çok başarılı geçiyor. Artık immplantolojiye başlamayı planlıyorum. Bülent Hocam’a samimiyetinden dolayı çok teşekkür etmek istiyorum. Kendisini Kaçkarlar’a davet ediyorum.

 

Süheyla Çakar 

Seminerin gerçekleÅŸtirileceÄŸini implant firmasının temsilcisinden öğrendim.EÄŸitimin bana büyük katkı saÄŸlayacağı kanaatindeyim. Artık hastalarıma implant yapmayı hedefliyorum.   


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.