Dentiss Logo

İleri Dişhekimliği Uygulamaları Derneği 2. Uluslararası Sempozyumu İstanbul’da

İleri Dişhekimliği Uygulamaları Derneği 2. Uluslararası Sempozyumu, 18 Kasım 2009 Çarşamba günü İstanbul Yeşilköy’de bulunan WOW Hotels & Convention Center’de yapılacak. Katılımın 50 kişiyle sınırlandırılacağı ve günboyu sürecek organizasyonda; implant cerrahisinde yeni teknikler, implantolojide protetik gelişmeler, ileri cerrahi ve sütür teknikleri, bio-materyal (gret) ve membran kullanımı, dental lazer tedavileri ve lazer doku etkileşimi, muayenehane pratiğine lazerin katkıları, dental mikroskop kullanımı ve görüntüleme ile mikroskop destekli ileri endodontik cerrahi teknikleri konuları işlenecek.
08.10.2009       17.31.59

İleri Dişhekimliği Uygulamaları Derneği 2. Uluslararası Sempozyumu, 18 Kasım 2009 Çarşamba günü İstanbul Yeşilköy’de bulunan WOW Hotels & Convention Center’de yapılacak. Katılımın 50 kişiyle sınırlandırılacağı ve günboyu sürecek organizasyonda; implant cerrahisinde yeni teknikler, implantolojide protetik gelişmeler, ileri cerrahi ve sütür teknikleri, bio-materyal (gret) ve membran kullanımı, dental lazer tedavileri ve lazer doku etkileşimi, muayenehane pratiğine lazerin katkıları, dental mikroskop kullanımı ve görüntüleme ile mikroskop destekli ileri endodontik cerrahi teknikleri konuları işlenecek. Sempozyumun bilimsel programında şunlar yer alıyor:

 

Prof. Dr. Gieseppe Laira “Laser analjezisi ve klinikte diyote laser uygulamaları”, Doç. Dr. Tosun Tosun “İmplant tedavisini nasıl kısaltabiliriz?”, Dr. Giray Sagat “İmplant uygulamalarında geçici yapımı”, Dt. Tunç Berge “İleri dişhekimliği uygulamaları vaka sunumu”, Dr. Habib Şen “Magnifikasyon destekli endodontik kavite teknikleri”, Dr. Ebru Okan “Laser ile perio başlangıç tedavisi”, Prof. Dr. Gieseppe Laira “Muayenehane pratiğinde laser”, Dt. Ahmet Hasan Üke “Mikroskopla farklı bakış”, Dr. Giray Sagat “Laserin finansal geri dönüşü”, Dt. Ebru Berge “Laminate ile estetik”, Dr. Okan Acar “Kronboyu uzatma işleminde laser farkı” ve Doç. Dr. Arzu Aykor “Estetik  dişhekimliği ve laser”.

 

Sempozyum panel, hands on kurs ve sertifika teslimlerinin ardından sona erecek.  

 

Ayrıntılı bilgi için 0212 586 04 44 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.