Dentiss Logo

İDEX 2012'ye Büyük İlgi: 202 Firma, 8.610 Ziyaretçi

Diş hekimliği sektörünün nabzını tutan İDEX Fuarı'nın 11.'si CNR Expo Fuar Merkezi'nde düzenlendi. Sektörde faaliyet gösteren 202 firmanın ürünlerini sergilediği fuarı Türkiye genelinden ve yurt dışından 8 bin 610 ziyaretçi gezdi.
20.04.2012       15.05.45
Diş hekimliği sektörünün merakla beklediği 11. İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı İDEX 2012, 5-8 Nisan tarihleri arasında büyük bir katılımla gerçekleşti. Diş Malzemeleri Sanayici ve İşadamları Derneği (DİŞSİAD) ortaklığında CNR Expo Fuar Merkezi’nde düzenlenen fuarda, 202 dental firma ağız ve diş sağlığı alanındaki en son teknoloji ve ekipmanlarını sergileyerek adeta göz doldurdu.

Diş hekimleri, diş teknisyenleri ve laboratuvarları, akademisyenler, diş hekimliği fakülteleri öğrencileri, hastanelerin başhekimleri ve satın almacıları gibi diş hekimliği sektörüyle alakalı çok sayıda ziyaretçinin katıldığı 12 bin m2 alan üzerine kurulu fuarda yaklaşık 500 farklı marka sergilendi. Çeşitli ülkelerden birçok alım gruplarının ziyaret ettiği İDEX 2012’de katılımcılar diş hekimliği sektöründe faaliyet gösteren firmaların ürünleri tanıma, sektörün son gelişme ve yeniliklerinden haberdar olma, ekipman ihtiyaçlarını karşılama ve yenileme imkanı yakaladı.

Dört gün boyunca 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilen, katılımcılara çeşitli hediyelerin sunulduğu ve avantajların sağlandığı 11. İstanbul Ağız-Diş Sağlığı Cihaz ve Ekipmanları Fuarı’nı Türkiye geneli ve yurt dışından gelen 8 bin 610 ziyaretçi gezdi.

Sektörde yer alan 202 firmanın katıldığı büyük organizasyonda ünitler, kompresörler, endodontik ürünler, implant sistemleri, röntgen cihazları, ışınlı dolgu cihazları, lazer cihazları, ağız içi kamera ve digital radyografi cihazları, klinik sarf ürünleri, tomografi cihazları, otoklavlar, amalgamatörler, cerrahi aspiratör sistemleri, detertraj cihazları, panoromik ve sefalometrik görüntüleme sistemleri, aeratör başlıkları ve mikromotorlar, periodontal ve cerrahi ürünler, laboratuvar ekipmanları, diagnos sistemler, laboratuvar sarf ürünleri, strelizasyon ve dezenfeksiyon ürünleri, estetik diş hekimliği ürünleri, tek kullanımlık ürünler, diş hekimi mobilyaları, ofis yazılımları gibi çeşitli ürün grupları sektörün geleceğe yönelik rotasını belirlemek üzere beğeniye sunuldu.

İki yılda bir düzenlenen ve önümüzdeki dönemlerde Avrasya'nın en büyük fuarı olması hedeflenen İDEX’in, 2010’daki fuara oranla daha da gelişme kat ettiği görüldü. Yine CNR Fuar Merkezi’nde düzenlenen İDEX 2010’a 124 firma katılmış, yaklaşık 400 marka sergilenmiş, fuar alanı 10 bin m2 olarak düzenlenmişti.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.