Dentiss Logo

ICOI Avrupa Sempozyumu İstanbul’da yapılıyor

Dünya İmplant Birliği’nin (ICOI) Avrupa Sempozyumu, Meffert İmplant Enstitüsü’nün ev sahipliğinde 15-17 Nisan 2010 tarihlerinde The Marmara Hotel-İstanbul’da gerçekleştirilecek. Eğitim amaçlı olarak hazırlanan organizasyonda implantoloji alanında dünyaca tanınan bilim insanları birikimlerini katılımcılarla paylaşacak. ICOI Avrupa Sempozyumu’nun bilimsel programında ise birbirinden ilgi çekici bulunuyor.
25.12.2009       17.55.14

Dünya İmplant Birliği’nin (ICOI) Avrupa Sempozyumu, Meffert İmplant Enstitüsü’nün ev sahipliğinde 15-17 Nisan 2010 tarihlerinde The Marmara Hotel-İstanbul’da gerçekleştirilecek. Eğitim amaçlı olarak hazırlanan organizasyonda implantoloji alanında dünyaca tanınan bilim insanları birikimlerini katılımcılarla paylaşacak. Sempozyumun davetli konuşmacıları arasında şu isimler yer alıyor: Charles Babbush, Renzo Casellini, Scott Ganz, Axel Kirsh, Paolo Malo, Zeev Ormianer, Abd El Salam El Asskary, Ady Palti, Ateş Parlar, Georgios Romanos, Gilberto Sammartino, Gérard Scortecci, Akira Taguchi, Tolga F.Tözüm, Serdar Yalçın ve Marius Steigmann.

 

ICOI Avrupa Sempozyumu’nun bilimsel programında ise birbirinden ilgi çekici şu konular bulunuyor: "Aşırı atrofik çenelerde implant yatağının hazırlanması;Anında yükleme uygulamalarında hastanın kendi kök hücresi nasıl toplanır?", "Alt çene posterior bölgelerde doğru yaklaşımla sinir ve damar zedelenmelerinden nasıl sakınabiliriz?", “Üç boyutlu görüntüleme teknikleri yardımı ile implant ve kemik grefti uygulamalarında komplikasyondan kurtulmanın yolları”,  "Dental implantolojide estetik komplikasyonlar ve çözümleri", "İmplant üst yapı komplikasyonları;Nasıl çözmeli?", "Çağdaş implant tedavisi;Anında yükleme ve bilgisayar destekli yönlendirilmiş cerrahi", "Tek dişten tüm ağıza çekim sonrası anında implant konsepti", "Maksillada ogmentasyonlu ve ogmentasyonsuz anaında implant uygulamaları;Uzun süreli sonuçlar", "Çenelerin kalitatif ve kantitatif değerlendirilmesi;Görüntüleme yöntemleri ve biokimyasal markırlar ile kemik kalitesinin tayini", "İmplant stabilitesi;Klinik başarıda gerçekten kritik bir kriter mi?", "Maksillada Kısmi ve tam dişsizliklerin tedavisi;Anında implant mı iki aşamalı mı?Yönlendirilmiş implant mı yoksa klasik implant mı?Yönlendirilmemiş implantların sonuçları", "Atrofik posterior mandibula.Sınıflama ve bununla ilişkili vertikal ve horizontal ogmentasyon teknikleri", "Tam dişsizlikler; Sınır vakalarda sabit veya hareketli protezler;Nasıl karar vermeil?", "İmplantolojide lokal risk faktörleri", “Başarı ve başarısızlık (Sempozyum Konuşmacılarından 10 dakikalık Başarısızlık Hikayeleri)”.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.