Dentiss Logo

Güney Diş, İmplantoloji Eğitimlerini Başlatıyor

Güney Diş, diş hekimlerine yönelik yeni bir eğitim takvimi hazırladı. Dental implant uygulama üzerine hekimlerin bilgi ve becerilerini artırma amacıyla oluşturulan takvimde çeşitli konu başlıkları yer alıyor.
06.12.2012       12.03.23

Sektörde 25. yılını kutlayan TBR İmplantlarının Periosave ve PeriosaveM konseptleriyle düzenlenecek eğitimlerde hekimlere hasta değerlendirmeden tedavi planlamasına, implant seçiminden yükleme konseptlerine kadar geniş bir yelpazede konular sunuluyor. Temel implantoloji üzerine ilk eğitim 15-16 Aralık tarihlerinde düzenlenecek. İki gün süreli eğitime 16-17 Şubat günleri de alternatif olarak sunuluyor. Güncel tedavi yaklaşımları, implant estetiğinde yapılan hatalar, cerrahi komplikasyonlar ve pratik çözüm önerileri sunumları yapılacak ileri seviye temel implantoloji eğitimi ise 13 Ocak’ta yapılacak ve bu eğitimde vaka uygulamalarına da yer verilecek. Radyografik değerlendirme ve implant planlaması konusunda eğitim almak ve vakaları farklı bir gözle incelemek isteyenler için eğitim tarihi ise 9 Mart.

 


Hekimler arası profesyonel iletişimi kuvvetlendirmek üzere periyodik olarak tekrarlanacağı belirtilen eğitim seminerleri hem implant uygulamasına yeni başlayan hem de bu tedaviyi sürekli uygulayan hekimlere hitap ediyor.

 

Haber: Sesil KOCAR

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.