Dentiss Logo

Gülsa Tıbbi Cihazlar 33 Yaşında

Gülsa Tıbbi Cihazlar, 33’üncü yaşını büyük bir partiyle kutladı. Ä°zmir Anemon Fuar Otel Kadifekale Roof Restoran’da 1 Åžubat’ta tüm firma çalışanlarının katılımıyla düzenlenen partide eÄŸlenceli dakikalar yaÅŸandı.
20.02.2013       11.39.36
1980 yılından günümüze diÅŸ hekimliÄŸi sektöründe faaliyetlerini sürdüren Gülsa Tıbbi Cihazlar, 33’üncü yaşını partiyle kutladı. Ä°zmir Anemon Fuar Otel Kadifekale Roof Restoran’da 1 Åžubat’ta gerçekleÅŸtirilen partiye tüm firma çalışanları katıldı. 33 yıl önceden bu güne Gülsa’nın fotoÄŸraf sunumlarıyla partinin baÅŸlamasının ardından ÅŸirket kurucusu Sadettin Kaymak bir konuÅŸma yaptı. Firmanın baÅŸarılarından bahseden ve geleceÄŸe yönelik emin adımlarla ilerlediklerini söyleyen Kaymak, tüm ÅŸirket çalışanlarını özverileri dolayısıyla tebrik etti. KonuÅŸmanın sonrasına 33. yaÅŸ pastalarını kesen Gülsa çalışanları müzik eÅŸliÄŸinde eÄŸlenceli bir parti geçirdi.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.