Dentiss Logo

Gülsa, Bayileriyle İlk Toplantısını Yaptı

Gülsa Tıbbi Cihazlar, 1-3 Mart tarihleri arasında bayileriyle bir araya geldi. İzmir Swissotel’de düzenlenen buluşma toplantısında firma yöneticileri ve bayi yetkilileri vardı.
13.03.2013       12.17.18
Bu yıl ilki gerçekleştirilen ve geleneksel hale getirilmesi hedeflenen toplantı, Yönetim Kurulu Başkanı Sadettin Kaymak’ın açılış konuşması ile başladı. Ardından Pazarlama Müdürü Rukiye Varol, firmanın 2012-2013 yılında gerçekleştirdiği yenilikler, başarıları ve 2013 yılı pazarlama faaliyetlerini açıkladı. Ürün yöneticileri ise yeni çıkan ürünleri bayilere tanıtarak soruları yanıtladı.

Toplantının ikinci gününde ise firma bünyesine yeni katılan KAVO markasının Satış ve Pazarlama Müdürü Ece Acar tarafından KAVO ürünleri hakkında bayilere detaylı bilgiler verildi. Bayilerin yaşadığı sorunlar ve karşılıklı çözüm yollarının konuşulması ile sona eren toplantı sonrasında katılımcılara gala yemeği düzenlendi ve Sadettin Kaymak, katılan bayilere plaketlerini takdim etti.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.