Dentiss Logo

GREATIST Kongre ve Fuar Tarihinde Kovid Güncellemesi

Ekim ayı sonunda gerçekleştirilmesi planlanan 18. GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi ve Fuarı, pandemide ikinci dalga beklentileri ve katılımcıların sağlığı düşünülerek 2021 yılına ertelendi. Bilimsel programı ve fuar alanındaki firmalarla önümüzdeki yıl sektörü buluşturacak olan kongrenin yeni tarihi, 22-24 Ekim 2021 olarak açıklandı.
04.09.2020       15.53.26
GREATIST Uluslararası Diş Hekimliği Kongresi ve Fuarı, her yıl İstanbul’daki Grand Cevahir Kongre Oteli’nde Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından bilim insanları ile sektör temsilcilerini ağırlıyor. Vestiyer Yayın Grubu (VYG), Diş Malzemeleri Sanayici ve İş Adamları Derneği (DİŞSİAD) ve dünyanın en yaygın dental yayın ağı Dental Tribune International (DTI) işbirliği ile düzenlenen GREATIST, katılımcı grafiğini ve bilimsel etkinliğini her sene başarıyla yükseltiyor.
 
Mart ayından beri ülkemizi etkileyen Kovid-19 pandemisi birçok bilimsel etkinliğin iptaline neden oldu. Fuarlar ve bilimsel buluşmalara dair alınan kararları yakından takip eden GREATIST Düzenleme Kurulu, 18. GREATIST Kongresi ve Fuarı için pandemide ikinci dalgaya dair beklentileri dikkate alarak erteleme kararı aldı. Katılımcıların sağlığını korumak adına alınan bu kararla birlikte kongrenin yeni tarihi 22-24 Ekim 2021 olarak açıklandı.
 
Kongre Katılım Hakları Gelecek Yıla Aktarılacak
 
Üç gün süren kongre için diş hekimleri avantajlı kongre paketleriyle kayıt yaptırıyor. Bu paketlerde, e-dergi kullanım hakkı, kongre kursuna katılım imkânı, konuk hekim dental asistan ve diş teknisyeni getirme hediyeleri bulunuyor. Diş hekimleri, satın aldıkları paketlerde yer alan e-dergi hediyelerini kullanmaya devam edecekler. Kongre katılım hakları ise 2021 yılına aktarılacak.
 
Ödeme Yapan Firmalar Kur Farkı Ödemeyecek
 
Yerli ve yabancı firmaların en yeni teknolojileri tanıttığı fuar alanında yer alan firmalar da haklarını gelecek yıl kullanabilecek.
 
Bu sayede GREATIST Fuarı’ndan stand alan ve ödemesini tamamlamış olan firmalar, döviz kurlarındaki artıştan etkilenmeyecek.

Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.