Dentiss Logo

FDI’ya katılan tek Türk firması Engin Dental

Dental sektörün önemli laboratuvarlarından Engin Dental, İsveç’in başkenti Stockholm’de 24 Eylül’de başlayan ve 27 Eylül’e kadar devam edecek olan Dünya Dişhekimleri Birliği Kongresi’nde (FDI) stand kurdu. Dev organizasyona Türkiye’den katılan tek firma olarak dikkat çeken Engin Dental, böylelikle kaliteli çizgisini dünya pazarına taşımayı amaçlıyor. 1987 yılında Naci ve Yüksel Engin kardeşler tarafından kurulan Engin Dental, hem yurtiçi hem de yurtdışına çalışıyor.
25.09.2008       17.38.49

Dental sektörün önemli laboratuvarlarından Engin Dental, İsveç’in başkenti Stockholm’de 24 Eylül’de başlayan ve 27 Eylül’e kadar devam edecek olan Dünya Dişhekimleri Birliği Kongresi’nde (FDI) stand kurdu. Dev organizasyona Türkiye’den katılan tek firma olarak dikkat çeken Engin Dental, böylelikle kaliteli çizgisini dünya pazarına taşımayı amaçlıyor.

 

1987 yılında Naci ve Yüksel Engin kardeşler tarafından kurulan Engin Dental, hem yurtiçi hem de yurtdışına çalışıyor. Üretiminin önemli bir bölümünü Almanya ve İsveç’e ihraç eden firma, 2004 yılında Almanya’nın Düsseldorf kentinde kısa adı ZTSB olan Dişteknisyenliği Servis Bürosu’nu, 2006’da ise İsveç’in başkenti Stockholm’de bir büro oluşturdu. Bu büro ve ofisleri aracılığıyla günlük olarak kargo ile Türkiye’ye iş gönderen firma, uluslararası boyutta pazar payını daha da genişletmek amacıyla yurtdışındaki önemli fuarlarda yer alıyor. 2005 ve 2007 yıllarında Almanya’nın Köln şehrinde yapılan IDS Fuarları’na katılan Engin Dental, son olarak katıldığı FDI Kongresi ile de bu konudaki iddiasını sürdürüyor.

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.