Dentiss Logo

FDI Kongresi

Dünya Diş Hekimleri Birliği – FDI’nın yıllık olağan kongresi, “Ağız ve diş bakımında yeni ufuklar” sloganıyla 14-17 Eylül 2011 tarihlerinde Meksika’nın başkenti Mexico City’de yapılacak. Endodontiden periodontolojiye, protezden pediyatrik diş hekimliğine, maksillofasiyal cerrahiden implantolojiye, tükürük, genetik ve ağız sağlığından ağız bakımına kadar geniş bir yelpazede sunumların bulunduğu kongrede ayrıca geniş bir sergi alanı da yer alacak
10.05.2011       11.24.44

Dünya Diş Hekimleri Birliği – FDI’nın yıllık olağan kongresi, “Ağız ve diş bakımında yeni ufuklar” sloganıyla 14-17 Eylül 2011 tarihlerinde Meksika’nın başkenti Mexico City’de yapılacak. Endodontiden periodontolojiye, protezden pediyatrik diş hekimliğine, maksillofasiyal cerrahiden implantolojiye, tükürük, genetik ve ağız sağlığından ağız bakımına kadar geniş bir yelpazede sunumların bulunduğu kongrede ayrıca geniş bir sergi alanı da yer alacak. FDI Kongreleri daha önce 1972 ve 1999 yıllarında olmak üzere iki defa yine Meksika’da gerçekleştirilmişti.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.