Dentiss Logo

FDI Geleneksel Dünya Kongresi Singapur’da yapılıyor

Dünya DiÅŸhekimleri BirliÄŸi (FDI) Geleneksel Dünya Kongresi (AWDC), diÅŸhekimliÄŸi alanının geliÅŸiminde önemli rol oynuyor. Uluslararası bakımdan saygı gösterilen bilimsel programı, geniÅŸ katılımlı fuar alanı ve Dünya DiÅŸhekimliÄŸi MeclisiÂ’nden oluÅŸan kongre, 2-5 Eylül 2009 tarihlerinde SingapurÂ’da yapılacak. Dünya genelinden 10 binin üzerinde diÅŸhekiminin katılımının beklendiÄŸi organizasyonun bilimsel programında birbirinden önemli konularda sunumlar bulunuyor.
08.06.2009       11.31.33

Dünya Dişhekimleri Birliği (FDI) Geleneksel Dünya Kongresi (AWDC), dişhekimliği alanının gelişiminde önemli rol oynuyor. Uluslararası bakımdan saygı gösterilen bilimsel programı, geniş katılımlı fuar alanı ve Dünya Dişhekimliği Meclisi’nden oluşan kongre, 2-5 Eylül 2009 tarihlerinde Singapur’da yapılacak. Dünya genelinden 10 binin üzerinde dişhekiminin katılımının beklendiği organizasyonun bilimsel programında gerçekleştirilecek sunumlardan bazıları arasında şunlar bulunuyor: İmplantoloji, gelişen dişhekimliği ve teknoloji, AIDS-hepatit ve yeni çıkan hastalıklar, yüz estetiği ile ortodonti arasında entegrasyonun sağlanması, dişhekimliği eğitiminde işbirliği, gerodontoloji, implant terapisinin önemi, restore edilen dişlerde değişen konseptler, dişhekimliği pratiğinin geleceği, endodonti, şişmanlık ve yaşam biçiminin genel ve ağız sağlığı bakımından önemi, dişhekimliği kliniğinde dijital görüntümle ilkeleri, estetik-yeni bütün seramik prostodontik sistemlerin değerlendirilmesi, oral mukozal lezyonlar, estetik restorasyonlarda mükemmellik, Micro implantların ortodontide kullanımı.

 

Dört gün sürecek kongre boyunca açık olacak fuar alanında firmalar en yeni ürünlerini tanıtacak. Kongrenin web sitesinden edinilen bilgiye göre, Mayıs ayı itibariyle fuara 122 firma katılıyor. Sosyal programda ise FDI HoÅŸgeldiniz Töreni, gala yemeÄŸi ve yarım günlük ÅŸehir turları bulunuyor.    

 

Hatırlanacağı gibi bir önceki FDI Geleneksel Dünya Kongresi 24- 27 Eylül 2008 tarihleri arasında İsveç’in başkenti Stockholm’de yapılmıştı.

 

 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.