Dentiss Logo

FDI, 102. Kongresini Düzenleyeceği Ülkeyi Açıkladı

Uluslararası çapta büyük bir kuruluş olan FDI,  İstanbul’un ardından 102. Dünya Diş Hekimliği Kongresi’nin nerede yapılacağını açıkladı. 11-14 Eylül’de organize edilecek kongre, Hindistan’ın başkenti Yeni Delhi’de düzenlenecek ve Hindistan Dişhekimliği Birliği’yle ortaklaşa yapılacak.
17.05.2013       13.46.19
Dünyanın büyüleyen şehirlerinden biri olan İstanbul’da bu yıl 28 ile 31 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilecek 101. Dünya Diş Hekimliği Kongresi’nin bir sonraki basamağı için Uluslararası Dişhekimliği Federasyonu FDI, gelecek yıl için organizasyon mekânını Hindistan olarak açıkladı. Kongre bundan on yıl önce, 2004’te de aynı yerde yapılmıştı.

Hindistan Dişhekimliği Birliği Başkanı Dr. Pramod Gurav konu hakkında açıklamada bulundu: “Hindistan, diş hekimliğinde fırsatlar için bir alan. Ağız-diş sağlığının bilincini arttırma, bakımın gelişmesi ve arttırılması hızla gelişiyor. Bu 2014 Kongresi’nin başarısı; diş hekimleri ve büyüyen diş hekimliği sanayisi için iyi bir haber.”

Birlik, şu anda 50 binden fazla üyeye sahip ve 28’i genel olmak üzere 250’den fazla bölgesel şube ile faaliyet gösteriyor. Ayrıca bünyesindeki savunma bölümü, 2020 yılına kadar her Hindistanlının ağız-diş sağlığının en iyi konuma getirilmesi için çalışmalar yapıyor.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.