Dentiss Logo

EXPO Dental 21. defa yapılıyor

Dişhekimliği alanında Türkiye’nin en eski organizasyonlarından biri olan EXPO Dental Ağız ve Diş Sağlığı Sergi ve Sempozyumu’nun 21.'si, Ankara Milli Kütüphane toplantı salonlarında, 20-22 Kasım 2009 tarihlerinde gerçekleştiriliyor. Etkinliğe 350-400 civarında dişhekiminin kayıtlı katılımcı olarak katılması bekleniyor.
26.10.2009       13.08.15

Dişhekimliği alanında Türkiye’nin en eski organizasyonlarından biri olan EXPO Dental Ağız ve Diş Sağlığı Sergi ve Sempozyumu’nun 21.'si, Ankara Milli Kütüphane toplantı salonlarında, 20-22 Kasım 2009 tarihlerinde gerçekleştiriliyor. Dişhekimliği alanında temel bilgileri tazelemek, güncel bilgi ve gelişmeleri takip etmek, sektör hizmet ve fırsatlarından haberdar olmak, diğer meslektaşlarıyla sorunlarını tartışmak ve dileklerini paylaşmak isteyen dişhekinmlerini bir araya getirmeyi hedefleyen organizasyonun bilimsel programında konusunda yetkin 20 yerli ve bir yabancı konuşmacı bilgilerini katılımcılarla paylaşacak. 350-400 civarında dişhekiminin kayıtlı katılımcı olarak beklendiği 21. EXPO Dental Ağız ve Diş Sağlığı Sergi ve Sempozyumu’nda sunum yapılacak bazı konular arasında şunlar bulunuyor:

 

“İmplantlarda Temel Prensipler”, “Radyografi –Tomografi – 3 Boyutlu Görüntüleme”, “İmplant Üstü Protezler - Planlama ve Başarısızlıklar”, “Oral Patolojiler ve Tedavileri”, “Muayenehanelerde Dental Kayıtlar”, “Dişhekimlerinin Fiziksel Sorunları ve Önlenmesi”, “Diş Üniti Su Yolundaki Bakteriyel Kontaminasyon Engellenebilir mi?”, “Endodontik Tedavide Yenilikler”, “Apikal Lezyonlu Dişlerde Endodontik Yaklaşımlar”, “Kanal Preperasyonu ve Kanal Dezenfeksiyonu”, “Çocuklarda Süt Dişlerinin Önemi – Ne Kadar Korunmalı?”, “Bifosfonat Tedavisine Bağlı Çene Kemiğinde Gelişen Osteonekrozlar”, “Zirkonyum Uygulamaları”, “Protetik Tedavi Öncesi Cerrahinin Önemi”, “İmplant Stabilitesi: İmplant Başarısı ve Başarısızlığındaki Önemi”.

 

Ayrıca etkinlikte hekimlerin mesleki bilgilerini yineleme ve becerilerini geliştirmeye katkıda bulunmak amacıyla implant konusunda tam gün uygulamalı kurs ve eğitimler verilecek.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.