Dentiss Logo

Erciyes’te Sucuk-Ekmek Keyfi

Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, bembeyaz bir örtüyle kaplanan Erciyes Dağı’nda sucuk-ekmek partisi düzenledi. Öğrenciler, akademik kadro ve idari personel partide yorgunluklarını atarak karın ve Erciyes Dağı’nın keyfini çıkardı.
05.03.2013       17.34.57
Erciyes Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, bembeyaz bir örtüyle kaplanan Erciyes Dağı’nda sucuk-ekmek partisi düzenledi. Üniversitenin Erciyes Dağı’ndaki Yüksek İrtifa Sosyal Tesisleri’nde organize edilen parti 2 Mart’ta yapıldı. Fakülte öğrencileri ile akademik ve idari personelin bir araya geldiği partiye yaklaşık 200 kişi katıldı. Sosyal ve Kültürel Faaliyetler Altkurulu tarafından düzenlenen sucuk-ekmek partisinde fakültenin müzik grubu olan Grup Bar Kroşe, katılımcılara eğlenceli dakikalar yaşattı. Yaklaşık üç saat canlı performans sergileyen grup üyeleri, şarkılarıyla katılımcıları coşturdu. Öğrenciler, akademik kadro ve idari personel partide yorgunluklarını atarak karın ve Erciyes Dağı’nın keyfini çıkardı.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.