Dentiss Logo

EOT, İmmediyat Yüklemeyi Konuşacak

EOT Dental, 11 Mayıs’ta “Dr. Wolfgang Bolz ile İmmediyat Yükleme ve All-On-4tm Konsepti üzerine konuşmaya ne dersiniz?” temalı eğitim yapacağını duyurdu.
29.03.2013       18.53.53
Diş hekimliği sektöründe 10 yıldır hizmet veren EOT Dental, 11 Mayıs’ta eğitim semineri düzenleyecek. İstanbul Harbiye’deki Divan Otel’de yapılacak etkinlik tam gün sürecek. Avrupa Osseoentegrasyon Derneği’nin (EAO) ve “Periodontoloji ve İmplantoloji Enstitüsü”nün (IPI) kurucularından olan Dr. Wolfgang Bolz’in bilgi ve deneyimlerini katılımcılara aktaracağı eğitim “Dr. Wolfgang Bolz ile İmmediyat Yükleme ve All-On-4tm Konsepti üzerine konuşmaya ne dersiniz?” başlığında yapılacak.

Dr. Wolfgang Bolz:
Münih Üniversitesinden 1977 yılında mezun olarak kendi kliniğini açmıştır. İsviçre, İsveç ve ABD’de çeşitli eğitim programlarına katılmıştır. 1989-1998 yılları arasında Alman Periodontoloji Derneğinin (DGP) Genel Sekreterliğini yapmıştır. Avrupa Osseoentegrasyon Derneğinin (EAO) kurucu üyesi olup, 1991-2000 yılları arasında derneğin Genel Sekreterliğini yapmıştır.
“Paradontologie” dergisinin kurucu ve yayın kurulu üyeliğini yapmıştır.1999 yılında DGP tarafından “Periodontoloji Uzmanı” seçilmiştir ve 2006 yılında “Periodontoloji Uzmanlığı” 2012’ye kadar uzatılmıştır. Münih’te düzenlediği uluslararası osseoentegrasyon toplantılarının ardından 1994’te Prof. Dr. Hannes Wachtel ile “Periodontoloji ve İmplantoloji Enstitüsü”nü (IPI) kurmuştur ve 1998 yılında Dres. Bolz, Wachtel, Hurzeler, Zuhr ile yeni bir klinik açmıştır. 2009 başında Prof. Hannes Wachtel ile Münih’te “ BolzWachtel Dental Clinic”i kurmuştur. Ulusal ve uluslararası çok sayıda toplantıda davetli konuşmacı olarak bulunup workshop düzenlemiştir. Periodontoloji ve İmplant Diş Hekimliğinde çok sayıda bilimsel yayını bulunmaktadır.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.