Dentiss Logo

Endodontistler 9 Aralık’ta Buluşuyor

Türk Endodonti Derneği, bu pazar günü bilimsel kış etkinliği düzenliyor. İstanbul The Marmara Pera Otel’de yapılacak toplantıda endodontistler bir araya geliyor. Organizasyona katılım ücretsiz; ancak kontenjan sınırlı sayıda.
06.12.2012       10.50.33
Türk Endodonti Derneği, bu pazar günü bilimsel kış etkinliği düzenliyor. İstanbul The Marmara Pera Otel’de yapılacak toplantıda endodontistler bir araya geliyor. Organizasyona katılım ücretsiz; ancak kontenjan sınırlı sayıda. Dernek Başkanı Prof. Dr. Faruk Haznedaroğlu, tüm endodontistleri bu bilimsel kış etkinliğine davet ediyor ve katılmak isteyen hekimlerin dernekle irtibata geçip kayıt yaptırmaları gerektiğini söylüyor.

Türk Endodonti Derneği ve Sybronendo’nun 9 Aralık’taki bilimsel toplantısında Prof. Dr. Tayfun Alaçam “Apikal Preparasyon: Kanıta Dayalı Yaklasım” ve Dr. Gary Glassman “Endodontik Sorunlara Çözümler: Tahmin Edilebilir, Kârlı ve Ağrısız Endodontik Tedavi için Stratejiler” konularında sunumlar yapacak. Organizasyon, sunumların ardından uygulama ile devam edecek. Toplantıda döner sistemler/ twisted files; yıkama/ endovac; obturasyon/ elements obturasyon sistemi üzerine çeşitli uygulamalar yapılacak. 
 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.