Dentiss Logo

EDAD, İzmir’de Kurs Düzenliyor

EDAD İzmir Temsilciliği, 23 Şubat’ta düzenleyeceği “Silikon Anahtar ile Ön Bölgede Kompozitlerle Kırık Restorasyonları” konulu kursun ardından katılımcı hekimlerle 'santral kırık bir dişin silikon anahtar hazırlanarak tüm katmanlarının restore edilmesi’ uygulaması yapacak.
01.02.2013       17.55.17
Estetik Diş Hekimliği Akademisi Derneği’nin (EDAD) İzmir Temsilciliği, 23 Şubat’ta hem seminer hem de uygulamalı kursa imza atacak. “Silikon Anahtar ile Ön Bölgede Kompozitlerle Kırık Restorasyonları” üzerine yapılacak eğitim seminerini Diş Hekimi Engin Taviloğlu verecek. Seminer, Ege Bölgesi Sanayi Odası’nda tam gün olarak düzenlenecek.

Seminerde ilk önce iki saatlik bir dilimde “Ön bölge kırıkları ile ilgili vakalar eşliğinde pratik klinik uygulamalar, kullanılan malzemeler, ipuçları, cila teknikleri ve estetik detaylar” anlatılacak. Öğle yemeğinin ardından ise uygulamaya geçilecek. Pratik kısmın konusunu ise ‘santral kırık bir dişin silikon anahtar hazırlanarak tüm katmanlarının restore edilmesi’ oluşturacak.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.