Dentiss Logo

Düzeltme Yazısı

Estetik & İmplant Dergisi’nin 27. sayısında yayınlanan Maximum Dental firmasına ait ilandaki bilgiler 2012 yılına ait olup, 01.01.2013 tarihi itibariyle geçerli değildir. Güncel bilgilere bu ilandan ve Dişhekimliği Dergisi’nin 107. sayısının 41. sayfasından ulaşabilirsiniz.
07.02.2013       14.15.37
“Maximum Dental her zaman “daha faydalı ve daha kolay” felsefesi ile hareket etmiş ve yine bu doğrultuda Türkiye dental piyasasının ihtiyacı olan genel anlamda “akıllı” ve “yenilikçi” ürünleri hekimler ile buluşturmayı hedeflemiştir. Maximum Dental ağırlıklı iki ürün grubu, endodonti ve implantoloji üzerinde yoğunlaşmakta; bunun yanı sıra cerrahi mikroskop ve dental ünitler gibi ürünleri de hizmete sunmaktadır.

Ileri teknoloji ile üretilen RBM ve S.L.A. aktif yüzey implant ve zengin üst yapı ürünleri dışında diş hekimlerinin günlük pratiklerini kolaylaştıran, genellikle zorlu olmasından dolayı reddetmek durumda kaldıkları birçok zorlu vakanın başarı ile gerçekleştirilmesini sağlayacak, en önemlisi ileri cerrahi tekniklerinde kitleriyle devrim yapmaya devam etmekte, en son teknik ve en yeni teknolojileri de ilk önce Türkiye pazarına sunmaktadır.

Ayrıca, Estetik & İmplant Dergisi’nin 27. sayısında yayınlanan Maximum Dental firmasına ait ilandaki bilgiler 2012 yılına ait olup, 01.01.2013 tarihi itibariyle geçerli değildir. Güncel bilgileri Dişhekimliği Dergisi’nin 107. sayısının 41. sayfasında bulabilirsiniz.

Detaylı bilgi için: dentalmaximum.com


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.