Dentiss Logo

Dr. Gökdeniz EDAD’ın Yeni Başkanı Seçildi

22. yılını kutlayan EDAD’ın yeni yönetim kurulu seçildi. Üyeler, geçmiş dönemlerde de başkanlık yapan yönetim kurulu üyesi Dr. Haşmet Gökdeniz’i Başkan olarak seçti.
19.01.2018       15.21.04
1996 yılında Galip Gürel, Selim Pamuk, Ata Anıl, Gazanfer Gür, Hasan Alkumru, Ahmet Kurtaran, Mete Fanuscu ve Engin Taviloğlu öncülüğünde kurulan Estetik Dişhekimliği Akademisi Derneği’nin yönetim kurulu seçimleri 15 Ocak tarihinde yapıldı.

Hızla gelişen teknoloji ile birlikte estetik diş hekimliği alanındaki değişim ve gelişimlerin dünya ile aynı anda ve aynı hızda diş hekimlerine ulaştırılmasını misyon edinmiş derneğin üyeleri, başkanlık oylarını yıllardır başarılı çalışmalara imza atan, bilgi, birikim ve tecrübesini, meslektaşlarına sürekli aktaran Dr. Haşmet Gökdeniz için kullandı.

Seçim sonrası açıklamada bulunan Dr. Gökdeniz “Bu gece Estetik Dişhekimliği Akademisi Derneği’nin Başkanı seçildim. Bana bu onuru bahşeden sevgili EDAD üyelerine sonsuz teşekkürler. Başkanlığı bir paye değil, vazife kabul ediyorum. Tüm gücümle Türk diş hekimliğinin bilimsel yapısına katkıda bulunmak için çaba sarf edeceğim. Görevi devraldığım sevgili Prof. Dr. Selim Pamuk ve önceki başkanlar Prof. Dr. Ata Anıl ve Dr. Galip Gürel’den devraldığım bayrağı daha ileri götüreceğime olan inancımla herkese teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

Vestiyer Yayın Grubu olarak; değerli hocamız Dr. Haşmet Gökdeniz’i kutluyor, Başkanlık görevinde de başarılar diliyoruz.

Dr. Haşmet Gökdeniz Kimdir?

Giresun doğumludur. İstanbul Kabataş Erkek Lisesi ve Marmara Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi mezunudur (1981). İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Oral İmplantoloji Anabilim Dalı Doktora (1998) eğitimini tamamlamıştır. Estetik Dişhekimliği Akademisi Derneği’nde Genel Sekreter, EDAD İmplantoloji Çalışma Grubu kurucu üyeliği, geçmiş dönem başkanı ve yönetim kurulu üyeliği ve Türk Oral İmplantoloji Derneği’nde üç dönem yönetim kurulu üyeliği yapmıştır.

International Congress of Oral Implantologists Diplomate ve European Association for Osseointegration ve Deutsche Gesellschaft für Zahnarztliche Implantologie üyesidir. Yurtiçi ve yurt dışında yayınlanmış pek çok bilimsel yayını vardır. Quintessence Yayıncılık tarafından basılan “Uygulamalı İmplant Dişhekimliği” kitabının çeviri editörü ve “Dişhekimliğinde Başarının Sırları” kitabının katılımcı yazarıdır.

2002 yılından itibaren mezuniyet sonrası Temel Oral İmplantoloji ve İleri Cerrahi teknikler konusunda düzenlenen kurslarda altı yüzden fazla meslektaşına eğitim vermiştir. Yurtiçi ve yurtdışında ulusal-uluslararası kongrelerde konferanslar ve kurslar vermiştir ve oturum başkanlığı yapmıştır. Alman İmplantoloji Derneği (DGI) ve EDAD-İÇG’nin ortaklaşa düzenlediği İMEP-İmplantoloji Eğitim Programı’nın (Curriculum Implantologie) yöneticiliğini ve eğitmenliğini yapmıştır. EDAD İmplantoloji Çalışma Grubu’nun IV. Uluslararası Kongresi’nin ve Quintessence X. Uluslararası Sempozyumu’nun Başkanlığını yapmıştır.

Dentsply Friadent implant kuruluşunun Türkiye Eğitim Başkanı ve tıbbi danışmanıdır. Kendi dizayn ettiği ve patentini aldığı Dr. Haşmet Gökdeniz Sinus Lifting Seti vardır. 2007 yılında ülkemizde ilk defa Plateled Rich Fibrin çalışmalarına, 2010 yılında ise MIAMBE sisteminin operasyonlarını yapmaya başlamıştır. Bu çalışmalarını VESTA Akademi bünyesinde düzenlenen uygulamalı kurslar çerçevesinde meslektaşları ile paylaşmaktadır. Quintessence Yayıncılığa ait İmplantolojide Estetik - Yumuşak ve Sert Dokuların Tedavisi için Stratejiler kitabının çeviri editörlüğünü yapmıştır. Azerbaycan İmplantoloji Derneği’nin onur üyesidir. Halen kendi özel muayenehanesinde çalışmalarını sürdürmektedir.

Haber: Elif Taman (VYG)
 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.