Dentiss Logo

DİŞSİAD’ın Yeni Başkanı Erkan Uçar Oldu

 Türkiye’de dental sektörün en önemli temsilcisi DiÅŸ Malzemeleri Sanayici ve Ä°ÅŸadamları DerneÄŸi’nin (DÄ°ÅžSÄ°AD) yeni baÅŸkanı, bir önceki dönemde derneÄŸin Genel Sekreterlik görevini yürüten Erkan Uçar oldu.
06.11.2019       16.58.35
DÄ°ÅžSÄ°AD’ın 10. OlaÄŸan Genel Kurul Toplantısı, 5 Kasım 2019 Salı günü Ottoman's Life Hotel Deluxe’de gerçekleÅŸtirildi. Saat 18:00’de baÅŸlayan toplantıya yaklaşık 100 dernek üyesi katıldı.


Bir önceki Genel BaÅŸkan Ali Çakır ile derneÄŸin Genel Sekreterlik görevini yürüten Erkan Uçar’ın aday olduÄŸu yarışta, dernek üyeleri oylarını kullandı.


Kapalı oylama ile gerçekleÅŸen seçimde en fazla oyu alan Erkan Uçar, DÄ°ÅžSÄ°AD’ın yeni Yönetim Kurulu BaÅŸkanı seçildi. Yeni dönemin Yönetim Kurulu Asil Ãœyeleri ise Erkan Uçar’ın yanı sıra Selami Yaman, Orhan Sevinç, Erol Soydan, Ä°sa Aydın, Fatih Uysal ve Ömer Polat gibi sektörün önde gelen isimlerinden oluÅŸuyor.

DiÅŸ Malzemeleri Sanayici ve Ä°ÅŸadamları DerneÄŸi DÄ°ÅžSÄ°AD, dental sektörün sorunlarına çözüm bulmak ve Türk sanayicilerine iÅŸ potansiyeli oluÅŸturmak amacıyla 1996 yılında kuruldu. Bugüne kadar Ali Çakır, Namık Kemal Sönmez, Yüksel Akyol ve Ferizan Peker gibi isimlerin baÅŸkanlık görevlerini yürüttüğü DÄ°ÅžSÄ°AD’da bu kez ipi göğüsleyen isim Erkan Uçar oldu.

Birçok baÅŸarılı organizasyona ve sosyal sorumluluk projelerine imza atan DÄ°ÅžSÄ°AD, yurt içi ve yurt dışı fuarların düzenlenmesinde de etkin bir rol üstleniyor. Uluslararası fuarlarda, DÄ°ÅžSÄ°AD öncülüğünde gerçekleÅŸen milli katılım organizasyonları,  dental sektör açısından önemli kazanımlar saÄŸlıyor.

Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.