Dentiss Logo

Dişhekimliğinde Ortodonti’nin 80. yılı kutlandı

Türkiye’de Bilimsel Dişhekimliği’nin 100. yılının kutlandığı bu günlerde Dişhekimliğinde Ortodonti’nin de 80. kuruluş yıldönümü kutlanıyor. Bu çerçevede İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nil Cura öncülüğünde düzenlenen kutlamalar, ortodontinin önemli isimlerini bir araya getirdi. 27 Haziran 2008 günü gerçekleştirilen kokteyl ve toplantıda ortodontinin duayen isimleri yeni nesil ortodontistlerle deneyimlerini paylaşma fırsatı buldular.
22.07.2008       16.50.21

Türkiye’de Bilimsel Dişhekimliği’nin 100. yılının kutlandığı bu günlerde Dişhekimliğinde Ortodonti’nin de 80. kuruluş yıldönümü kutlanıyor. Bu çerçevede İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı’nda Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nil Cura öncülüğünde düzenlenen kutlamalar, ortodontinin önemli isimlerini bir araya getirdi. 27 Haziran 2008 günü gerçekleştirilen kokteyl ve toplantıda ortodontinin duayen isimleri yeni nesil ortodontistlerle deneyimlerini paylaşma fırsatı buldular. Toplantının açılış konuşmasını Prof. Dr. Nil Cura yaptı. Nil Cura’dan sonra söz alan İstanbul Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Ortodonti Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Dr. Gülnaz Marşan, Ortodonti Anabilim Dalı’nın kuruluş dönemi ile ilgili bilgi verdi. 

 

Toplantıda Prof. Dr. Filiz Perkün de birer konuşma yaptılar.  


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.