Dentiss Logo

Dişhekimleri ve teknisyenlere ücretsiz eğitim

TBR İmplant ve Güney Dental sponsorluğunda dişhekimi ve diş teknisyenlere yönelik hazırlanan İmplant Üstü Protez Eğitimleri, 14-15 Kasım 2009 tarihlerinde Taksim Titanic Otel'de yapılacak. Dişhekimlerine yönelik eğitim 14 Kasım Cumartesi Dr. Frederic Laborde, teknisyenlere yönelik eğitim ise 15 Kasım Pazar günü Diş Teknisyeni Christian Marty tarafından gerçekleştirilecek. Seminerlere katılımücretsiz olacak.
28.10.2009       18.22.22

TBR İmplant ve Güney Dental sponsorluğunda dişhekimi ve diş teknisyenlere yönelik hazırlanan İmplant Üstü Protez Eğitimleri, 14-15 Kasım 2009 tarihlerinde Taksim Titanic Otel'de yapılacak. Katılımın ücretsiz olacağı seminerlerde temel bilgiler başlığı altında; Protez endikasyonları, implantolojide oklüzyon konseptleri, protez seçimi, implant üst yapı seçenekleri, ölçü transfer teknikleri, geçici protez, yükleme konseptleri (geçici ve immediat), simante, vidalı, hareketli protez stabilizasyonu konuları anlatılacak. Seminerde ayrıca pratik çalışma da bulunuyor. Bu kapsamda, ölçü maddesi seçimi, ölçü transfer aşamaları, implant üst yapılarının maniplasyonu ve hareketli protez stabilizasyonu konularında uygulama yapılacak. Dişhekimlerine yönelik eğitim 14 Kasım Cumartesi Dr. Frederic Laborde, teknisyenlere yönelik eğitim ise 15 Kasım Pazar günü Diş Teknisyeni Christian Marty tarafından gerçekleştirilecek.

 

Ücretsiz kayıt ve bilgi için 0216 420 90 09 numaralı telefonu arayabilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.