Dentiss Logo

Dişhekimleri için eğitim semineri

14.09.2009       15.41.33

Günümüz koşullarında, kliniklerin ve muayenehanelerin işletilmesinde sadece teknik bilgilerle donanmış olmak, işletmelerden maksimum verimi sağlamak için yeterli değildir. İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi tarafından hazırlanmış olan, dişhekimlerine yönelik temel işletmecilik eğitim programı, dişhekimlerine, muayenehanelerini daha iyi yönetebilmek, zamanlarını doğru kullanabilmek ve daha fazla kazanç sağlayabilmek bir fırsat sunuyor.

 

Bu kapsamda hazırlanan Dental Hayatta Kariyer Gelişimi Eğitim Dizisi 1 – Dişhekimlerine Yönelik Genel Yönetim Eğitimi Semineri, 10-11 Ekim 2009 tarihlerinde İstanbul Üniversitesi İşletme Fakültesi İşletme İktisadı Enstitüsü Araştırma ve Yardım Vakfı Taksim Eğitim Merkezi’nde gerçekleştiriliyor. Prof. Dr. Gönen Dündar ve Prof. Dr. İbrahim Pınar tarafından verilecek eğitimde şu konu başlıkları işlenecek: Genel yönetim ilkeleri ve fonksiyonları, muayenehane yönetimi, kalite yönetimi, Satın alma kiralama (outsourcing) (malzeme, ekipman, eleman), paporlama- hasta kayıtlarının tutulması, dosyalama, hasta ilişkileri yönetimi, iletişim- kurumiçi ve kurumdışı iletişim becerilerinin geliştirilmesi.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.