Dentiss Logo

Diş Hekimliği Vitrine Çıkıyor

Artık diş hekimliği sektöründeki firmalar için ürünlerini, malzemelerini, cihaz ve ekipmanlarını, daha detaylı bir şekilde tanıtmak, kendini tam anlamıyla ifade edebilmek için yepyeni bir mecra var: PNV   PNV’nin ne anlama geldiğini siz sormadan biz söyleyelim:  “Piyasada Neler Var” kelimelerinin baş harfleriyle oluşturulmuş bir isim PNV.
20.02.2014       13.42.24
Vestiyer Yayın Grubu’ndan dental piyasada faaliyet gösteren firmalar için yepyeni bir proje.
 
Artık diş hekimliği sektöründeki firmalar için ürünlerini, malzemelerini, cihaz ve ekipmanlarını, daha detaylı bir şekilde tanıtmak, kendini tam anlamıyla ifade edebilmek için yepyeni bir mecra var: PNV
 
PNV’nin ne anlama geldiğini siz sormadan biz söyleyelim:  “Piyasada Neler Var” kelimelerinin baş harfleriyle oluşturulmuş bir isim PNV.
 
PNV | Diş Hekimliğinin Vitrini
 
PNV, piyasadaki ürünlerin daha sağlıklı tanıtılması, üretici, dağıtıcı ve tüketiciler arasındaki iletişimin daha bilinçli kurulabilmesi amacıyla yepyeni yayın hayatına atılıyor.
 
Aslında Dişhekimliği Dergisi’nin sayfalarında yıllardan beri yayınlanagelen “Piyasada Neler Var” bölümünün artık müstakil bir yayın haline dönüşmesiyle ortaya çıkan bir dergi PNV. Bundan böyle, diş hekimliği alanındaki ürünler hakkında daha detaylı bilgilerin, inceleme yazılarının yer aldığı; ürün tanıtımlarının okuyucuyla buluştuğu, çeşitli piyasa araştırmalarının tartışıldığı bir mecra olacak.
 

TEKNİK ÖZELLİKLER
 
Ebat: 240 mm x  305 mm
Kapak Kağıdı: 200 g/m2 Kuşe Kağıt
İç Kağıdı: 135 g/m2 Kuşe Kağıt
Baskı: 4 x 4 Renkli Ofset Baskı
Cilt: Sırttan Tel Dikişli
Tiraj: 5000 nüsha

 
DAĞITIM KANALLARI
 
PNV, yılda dört kez yayınlanarak, Türkiye genelindeki diş hekimlerine, diş teknisyenlerine, dental piyasada faaliyet gösteren firmalara, hastanelerin ve diş polikliniklerinin satınalma birimlerine, üniversitelere, oda ve derneklere ücretsiz olarak dağıtılacak.
 
Türkiye genelinde düzenlenen dental etkinliklerde katılımcı hekim ve teknisyenlere ücretsiz olarak ulaştırılacak.
 
Ayrıca PNV’nin her sayısı pnv.vyg.com.tr adresine yüklenerek, ücretsiz olarak indirilmesine, okunmasına imkan verilecek.
 

İLKSAYI IDEX FUARI’NDA
 
PNV’nin ilk sayısı, sektörün en kapsamlı ticari fuarı olan IDEX’te görücüye çıkıyor.  PNV’nin ilk sayısı, DİŞSİAD tarafından 3-6 Nisan 2014 tarihlerinde CNR Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan IDEX Fuarı‘nda, ücretsiz olarak dağıtılacak.
 

REKLAM VERMEK VEYA DETAYLI BİLGİ ALMAK İÇİN
 
PNV’ye reklam vermek, ürün tanıtımını yaptırmak, makale yayınlatmak ve daha bir çok konu için derginin Kurumsal Satış Müdürü Elif Taman Yazıcı ile iletişime geçilebilir:
 
0212 481 02 20 / 0555 975 55 43
 

TANITIM DOSYASI
 
Derginin reklam fiyatlarını da içeren PDF formatındaki detaylı tanıtım dosyasına bu linkten ulaşabilirsiniz.


 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.