Dentiss Logo

Diş Hekimlerine eCligner Sistemi Anlatıldı

Prof. Dr. Yıldız Öztürk Ortan ve Prof. Tae Weon Kim, ortodontist ve diş hekimlerine termoplastik apareylerin endikasyonları ve klinik kullanımını anlattı.
14.03.2016       09.36.05
İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Ortodonti Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Yıldız Öztürk, YonSei ve KyungHee Üniversitelerinde öğretim üyesi olan ve hareketli şeffaf plaklar ile ortodontik tedavi sisteminin öncüsü Prof. Dr. Tae Weon Kim, ortodontist ve diş hekimlerine termoplastik apareylerin endikasyonlarını anlattı.

26 Şubat tarihinde İstanbul Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Prof. Dr. Altan Gülhan Özerkan salonunda yapılan seminerde 100 katılımcı vardı.

Clear Aligner unvanıyla hareketli şeffaf plaklar ile ortodontik tedavi sisteminin öncüsü olan, son yıllarda geliştirdiği 3 boyutlu tedavi planlaması ve şeffaf plakların çok hassas bir teknoloji ile 3 farklı kalınlıkta dijital olarak üretilmelerini öngören yeni bir konsepti ortodonti dünyasına kazandıran Prof. Dr. Tae Weon Kim, Prof. Dr. Yıldız Öztürk ile birlikte eCligner sistemini anlattı.

Seminerde eCligner şeffaf apareylerinin hangi vakalarda, hangi yaş gruplarında kullanıldığı, kullanım süreleri ve uygulanma şekilleri tüm detayları ile anlatılırken çeşitli vakalarda tedavi öncesi, tedavi dönemi ve sonrasına ilişkin görseller sunuldu.



Haber: Elif Taman (VYG)


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.