Dentiss Logo

Diş Hekimleri İçin Tam Çene İmplant Tedavisi Klinik Rehberi - VI

Arun K. Garg tarafından kaleme alınan “Diş Hekimleri İçin Tam Çene İmplant Tedavisi Klinik Rehberi – VI”, Prof. Dr. Tolga Tözüm’ün çeviri editörlüğü ile Türkçeye kazandırıldı. Kitap, tam çene implant tedavisi protokolünün nasıl yapıldığını, kim için kullanılması gerektiğini ve farklı hastalar için başarılı uygulama yöntemlerini anlatıyor.
14.04.2021       16.53.01

Tam çene implant tedavisi (TÇİT) protokolü, tam veya neredeyse tam dişsiz hastaları tedavi etmede, implant tedavisinin en yeni keşiflerinden birisidir. TÇİT protezi, anında, sabit, estetik olarak memnun edici, fonksiyonel, pahalı olmayan, idame edilebilir ve sıklıkla kemik greftleme olmadan yapılabilmektedir.

Bu kitap, TÇİT protokolünün nasıl yapıldığını, kim için kullanılması gerektiğini ve farklı hastalar için başarılı uygulama yöntemlerini anlatıyor. İlgili yöntem her iki çene için ve tam veya neredeyse tam dişsiz hastalar için kullanılabilir. Bölümler, başlangıç değerlendirmesinden protez teslimine kadar her evreyi detaylı klinik fotoğraflarla belgeleyerek adım adım tedavinin anlatımına adanmıştır. Sabit diş sistemlerine yeni olanlar dahi, işlemlerin kitapta takip edilmesini kolay bulacak ve hastaları için TÇİT yaklaşımını uygulamaya başlayabileceklerdir.

Renkli resimlerle desteklenmiş 120 sayfalık eserde, 10 başlıkta detaylı bilgiler bulmak mümkün.

  1. TÇİT Protokolünün Değerlendirmesi
  2. Anında Protez ile Uygulanmış Eğimli İmplantların Tarihi
  3. Aday Vakaların Tanımlanması ve Değerlendirilmesi
  4. TÇİT Tekniği ve Modifikasyonları
  5. Tam Dişsiz Üst Çene Tedavisi
  6. Tam Dişsiz Alt Çene Tedavisi
  7. Kısmi Dişsiz Üst Çene Tedavisi
  8. Kısmi Dişsiz Alt Çene Tedavisi
  9. TÇİT Protezleri
  10. Olası Komplikasyonlar

 

REKLAM


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.