Dentiss Logo

Dev Organizasyon “IDS” Gerçekleştirildi

IDS 2007 Uluslararası Dişhekimliği Fuarı, iki yıl aradan sonra kapılarını dünyanın dört bir yanından gelen dişhekimi, teknisyen ve sektör çalışanlarına açtı. Akademisyenlerin imalatçıların, dişhekimlerinin, sivil toplum kurumlarının, diş teknisyenlerinin, ithalatçıların, Avrupa, Amerika ve Asya'dan; kısacası tüm Dünya'dan Diş sektörlerinin tek bir çatı altında buluştuğu IDS Köln Messe 2007 (Uluslararası Diş ve Diş Hekimleri, Diş Teknisyenleri Fuarı) 20- 24 Mart 2007 tarihleri arasında Almanya'da gerçekleştirildi.
08.11.2007       17.46.40
IDS 2007 Uluslararası Dişhekimliği Fuarı, iki yıl aradan sonra kapılarını dünyanın dört bir yanından gelen dişhekimi, teknisyen ve sektör çalışanlarına açtı. Akademisyenlerin imalatçıların, dişhekimlerinin, sivil toplum kurumlarının, diş teknisyenlerinin, ithalatçıların, Avrupa, Amerika ve Asya'dan; kısacası tüm Dünya'dan Diş sektörlerinin tek bir çatı altında buluştuğu IDS Köln Messe 2007 (Uluslararası Diş ve Diş Hekimleri, Diş Teknisyenleri Fuarı) 20- 24 Mart 2007 tarihleri arasında Almanya'da gerçekleştirildi. Fuarı beş gün boyunca 150 ülkeden yüzde (35'i Almanya dışından) yaklaşık 100 bin kişi ziyaret etti. 54 ülkeden, (yüzde 62 si Almanya dışından) 1742 firmanın aktif katılımcı olduğu fuara Türkiye'den 22 firma iştirak etti. Türkiye'den katılan firmaların imalatçı yelpazesi; diş fırçasından akrilik takım dişlere, muayenehaneler için yapılan koltuklardan klinik ya da laboratuar dolaplarına kadar çok değişik yelpazede yer aldı. İmalatçı veya ithalatçının fuara katılımının yanında bu yıl İstanbul Diş Hekimleri Dayanışma ve Dostluk Derneği ile İstanbul Diş Teknisyenleri odası gibi sivil toplum kuruluşları (STK'lar) inceleme ve işbirliği amacı ile KÖLN fuarında bir araya geldiler. Yurdun her yanından muayenehanesi olan veya devlet kadrosunda olan ya da serbest çalışan diş hekimlerinin ve diş teknisyenlerinin ilgi gösterdiği fuar yaklaşık 130.000 m²'lik bir alanda gerçekleştirildi.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.