Dentiss Logo

Dentiss eBültenle, Diş Hekimliği Gündemi Her Hafta Posta Kutunuzda

Türkiye’nin dental yayıncılık lideri Vestiyer Yayın Grubu, diş hekimliğine dair güncel haberleri, etkinlikleri, yeni teknoloji ve röportajları, artık her hafta düzenli olarak sizlere ulaştırıyor.
06.06.2020       20.38.57

DiÅŸ hekimliÄŸi alanında 1989 yılından bu yana yayıncılık yapmakta olan Vestiyer Yayın Grubu (VYG), abone ve üyelerine dönemsel olarak gönderdiÄŸi e-bültenleri, önümüzdeki dönemde düzenli olarak yayınlama kararı aldı. 

DiÅŸ hekimliÄŸinin güncel haber portalı olma hedefiyle 2005 yılından bu yana faatilette olan dentiss.com web sitesinin artık daha sık güncellenmesi, daha aktif haberciliÄŸin hayata geçirilmesi çalışmalarının bir parçası olarak, Dentiss E-Bülten, her hafta, diÅŸ hekimlerine, teknisyenlere, hekim yardımcılarına ve bütün sektör üyelerine gönderilmeye baÅŸlandı.


AYDA BÄ°R KEZ DENTAL TRIBUNE, DÄ°ÄžER HAFTALARDA DENTÄ°SS BÜLTEN

En güncel haberlerin, röportajların, bilgilerin derlenmesiyle hazırlanan e-bültenler, haftada bir kez, haber yoÄŸunluÄŸuna baÄŸlı olarak ÇarÅŸamba veya PerÅŸembe günleri gönderiliyor.

Bülten ayda bir kez Dental Tribune Türkiye E-Bülteni olarak, diÄŸer haftalarda ise Dentiss E-Bülten olarak üyelere ve abonelere ulaşıyor.


GÜNDEMDEN KOPMAMAK Ä°ÇÄ°N ÜCRETSÄ°Z ÜYE OLUN

EÄŸer Vestiyer Grup’a ait web sitelerinden herhangi birine henüz üye deÄŸilseniz ve mevcut 26.500 üyemiz gibi e-bültenleri alarak dental gündemi kesintisiz takip etmek istiyorsanız, hemen ücretsiz üyelik formunu doldurup kayıt iÅŸleminizi tamamlayın.

Üyelik Formu Ä°çin Tıklayın


DÄ°LEDİĞİNÄ°Z ZAMAN ÜYELÄ°K Ä°PTALÄ° MÜMKÜN

Vestiyer Yayın Grubu aboneleriyle iletiÅŸim için, uzun yıllardır dünyanın en güvenilir ve köklü e-malining kuruluÅŸlarından olan ABD merkezli iContact altyapısını kullanıyor. Dentiss E-Bülten ve Dental Tribune E-Bülten de, yine iContact altlapısı kullanılarak üyelere ulaÅŸtırılmaktadır.

Bu sayede, e-bülten üyeliÄŸinizi dilediÄŸiniz zaman sonlandırmanız ve yönetmeniz çok kolay. Herhangi birini aramanıza, telefon veya mail ile irtibat kurmaya çalışmanıza gerek yok.


SÄ°ZÄ°N HABERLERÄ°NÄ°Z DE YAYINLANSIN

DüzenlediÄŸiniz bir etkinliÄŸin, yaptığınız bir çalışmanın yanısıra diÅŸ hekimlerini ilgilendirebileceÄŸini düÅŸündüÄŸünüz bütün geliÅŸmeler için VYG ile iletiÅŸime geçebilirsiniz. Sizin de haberiniz, röportajınız hazırlanıp dergilerde, web sitelerinde yayınlansın, dental sektör üyeleri haberdar olsun.

Bütün haber ve röportaj taleplerinizi, önerilerinizi, [email protected] adresinden Vestiyer Yayın Grubu’na ulaÅŸtırabilirsiniz.


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.