Dentiss Logo

Dentimplant’tan İki Yeni Ürün

Dentimplant, Tissue Support ve Flex Barrier ürünlerini diş hekimliği piyasasına sunuyor. Çapraz bağlı olmayan hiyalüronik asitten oluşan Tissue Support, doku rejenerasyonu için öneriliyor. Üç hafta bariyer özelliği etkin olan membran Flex Barrier ise 6-8 hafta içerisinde rezorbe olabiliyor.
26.02.2013       14.00.08
Tissue Support, doku rejenerasyonunda önemli bir artı değerdir. Ürün; özellikle oral mukozadaki inflamasyonların tedavisi, bunun yanı sıra cerrahi sonrası yara iyileşmelerinin hızlandırılması ve kontrolü için geliştirilmiş çapraz bağlı olmayan hiyalüronik asitten oluşur.

Flex Barrier; güvenli, sentetik ve rezorbe olabilir membranlara alternatif  kullanıcı dostu bir membrandır. Flex Barrier 2/3 oranında çapraz bağlı ve 1/3 oranında çapraz bağlı olmayan hiyalüronik asitten oluşur. Üretim sonrasında, hiyalüronik asit 150-200 um’luk partiküller haline getirilir ve çapraz bağlı olmayan hiyalüronik asit ile işlem görür. Söz konusu partikül boyutu mükemmel bir profil uyumluluğu sağlar. Baiyer jeli eşit kalınlıkta uygulandıktan sonra, çapraz bağlı olmayan hiyalüronik asit 6-12 saat  içerisinde rezorbe olur ve çapraz bağlı partiküller defekt üzerinde homojen bir tabaka oluşturarak kalır. Partiküller farklı boyutlarda olduğundan, örtülenecek alan üzerinde baskılı ve esnek bir membran oluşturur. Bariyer özelliği 3 hafta süresince etkindir. Ürün, 6-8 hafta içerisinde tamamen rezorbe olur. Hiyalüronik asit’in yararlı etkileri: Bakteriostatiktir, antiseptiktir, yara iyileşmesini destekler. Dentimplant, Tel: 0312 424 10 28

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.