Dentiss Logo

Botoks ve Dermal Dolgu kurs kayıtları yeniden başladı

VESTA | Vestiyer Akademi tarafından daha önce de düzenlenen ve büyük ilgi gören “Diş Hekimleri İçin Botulinum Toksin (Botox)” kursları yeniden başlıyor. Eğitim programı bu kez, tamamlayıcı ve ilgi çekici bir başka konu olan “Dermal Dolgu”yu da içine alacak şekilde genişletildi.  Üç gün sürecek olan eğitimler, teorik ve pratik bölümlerden oluşuyor. Teorik eğitimler bütün katılımcılara aynı anda verilirken, uygulamalar küçük gruplar halinde (7-9 kişi) yapılacak.
30.06.2011       13.53.21
VESTA | Vestiyer Akademi tarafından daha önce de düzenlenen ve büyük ilgi gören “Diş Hekimleri İçin Botulinum Toksin (Botox)” kursları yeniden başlıyor. Eğitim programı bu kez, tamamlayıcı ve ilgi çekici bir başka konu olan “Dermal Dolgu”yu da içine alacak şekilde genişletildi.  Üç gün sürecek olan eğitimler, teorik ve pratik bölümlerden oluşuyor. Teorik eğitimler bütün katılımcılara aynı anda verilirken, uygulamalar küçük gruplar halinde (7-9 kişi) yapılacak.

EĞİTİM İÇERİĞİNDE HANGİ KONULAR ELE ALINACAK?

Eğitimin birinci günü “Botulinum Toksin Temel Eğitimi (Basic)” olarak yapılacak. Öğleden önce teorik bilgiler aktarılacak, öğleden sonra ise uygulamalı eğitim gerçekleştirilecek. İlk günün konuları arasında glabella, alın, gözler, göz altı, burun çevresi bulunuyor.

Eğitimin ikinci günü, “Botulinum Toksin İleri Seviye (Advanced)” kursu olacak. İlk gün olduğu gibi, öğleden önce teorik anlatım, öğleden sonra ise uygulamalı eğitim yapılacak. Daha kompleks vakaların anlatılacağı İleri Seviye BT kurs konuları arasında alt-yüz bölgesi ve boyun bulunuyor. Ayrıca, ileri seviye botoks eğitimine, oral-fasiyal endikasyonlar ve tedavileri de dahil edildi.

Üçüncü gün ise “Dermal Dolgu Temel Eğitimi (Basic)” ile “Dermal Dolgu İleri Seviye (Advanced)” eğitimlerine tahsis edildi. Teorik ve uygulamalı olarak iki bölüm halinde yapılacak eğitimlerde nasolabial bölge, dudaklar, ağız köşeleri, yanaklar, çene hattı ve glabella endikasyonları ele alınacak.

EĞİTMENLER
Dr. Xavier Goodarzian, Dr. Martine Graham

Dr. Xavier Goodarzian ve ekibi, İngiltere’de, 2009 yılı “En İyi Uygulamalı Kurs (Best Training Course)” ödülünü kazanmışlardır.


EĞİTİM ve SEYAHAT PROGRAMI

Gidiş: 24 Kasım 2011, Perşembe
Dönüş: 29 Kasım 2011, Salı

1. Gün / İstanbul’dan Londra’ya hareket
2. Gün / Botulinum Toksin Temel Eğitimi
3. Gün / Botulinum Toksin İleri Seviye Eğitimi
4. Gün / Dermal Dolgu Temel Eğitimi, Dermal Dolgu İleri Seviye Eğitimi
5. Gün / Serbest zaman
6. Gün / Londra’dan İstanbul’a hareket

FİYATLANDIRMA 

Kurs Katılım Fiyatı: 2.650 Avro
Bu Fiyata Dahil Olanlar: “Botulinum Toksin Temel (Basic) Eğitimi” •  “Botulinum Toksin İleri Seviye (Advanced) Eğitimi” • “Dermal Dolgu Temel (Basic) Eğitimi” • “Dermal Dolgu İleri Seviye (Advanced) Eğitimi” • Eğitim doküman ve materyalleri • Her dört eğitim için ayrı sertifika

Seyahat Paketi: 950 Avro
Bu Fiyata Dahil Olanlar:  İstanbul-Londra, Londra-İstanbul (THY) uçak bileti • Londra’da 4 yıldızlı otelde 5 gece konaklama • Sabah kahvaltıları • Havaalanı - Otel, Otel - Havaalanı transferleri

Refakatçi ücreti olarak, “Seyahat Paketi” ücreti uygulanacaktır.

Yukarıdaki fiyata dahil olan konaklama şekli çift kişilik odada kişi başıdır. Tek başına konaklamak isteyen katılımcılar için tek kişilik oda farkı 350 Avro’dur. 

İlk 10 Koltuk 300 Avro indirimli: Eğitime kayıt yaptıran ilk 10 katılımcımız, Kurs Katılımı + Seyahat Paketi ücreti olarak 2.650 + 950 = 3.600 Avro yerine 3.300 Avro ödeyecek.

“İlk 10 Koltuk” avantajından yararlanmak için: Kredi kartınızla 1300 Avro ödeyerek kaydınızı yaptırıyorsunuz. Bakiyeyi ise 3 Ekim 2011’de ödüyorsunuz.

Ödeme Kolaylığı ve Taksitlendirme: Axess’le veya diğer kredi kartlarıyla taksitli ödeme kolaylıklarını öğrenmek için 0212 481 02 20 no’lu telefondan Berk Kuşçu ile görüşebilirsiniz.

VİZE İŞLEMLERİ

İngiltere, Türk vatandaşlarına vize uygulamaktadır. Bu konuda bilgi almak için İngiltere Başkonsolosluğu’na ait http://ukinturkey.fco.gov.uk/tr/visas/ web sitesini ziyaret edebilir veya konsolosluğun randevu sistemini düzenleyen “World Bridge Service” firmasına ait www.visainfoservices.com web sitesi aracılığıyla hem bilgi alabilir hem de online vize randevu başvurusunda bulunabilirsiniz.

İngiltere vizesi için online randevu almak mümkün olmakla birlikte, Vestiyer Akademi, vize alımı konusunda hizmet verecek bir turizm acentesi ile de anlaşmıştır. Dileyen katılımcılarımız, sözkonusu acente ile irtibat kurup bedeli mukabilinde hizmet alabilirler.

SIKÇA SORULAN SORULAR

Eğitimler uygulamalı mı, ders notları bize verilecek mi?
Bütün eğitimler birebir uygulamalı olarak gerçekleştiriliyor ve ders notları katılımcılara eğitim esnasında veriliyor.

Eğitim esnasında Türkçe çeviri olacak mı?
Evet, eğitim esnasında Türkçe (ardıl veya simultane) çeviri yapılacaktır.

Eğitim Vestiyer Akademi katılımcılarına özel mi olacak?
Vestiyer Akademi katılımcılarına özel olacak.

Eğitime katılmadan önce herhangi bir konuya ders çalışmalı mıyım?
Eğitim öncesinde oral fasiyal anatomi bilginizi tazelemeniz faydalı olacaktır. 

Vize için ne zaman başvurmalıyım? Vize kaç günde alınır?
Daha önceden İngiltere veya ABD vizesi bulunan başvuru sahiplerinin vizeleri oldukça hızlı sonuçlansa da, her ihtimale karşı, en az 30 iş günü öncesinden başvurmak gerekir.

Başvuruyu kendim mi yapmak zorundayım? Bu işlemi bir aracı firma da yapabilir mi?
Başvuru ile ilgili hazırlıkları kendiniz yapabilir veya bir vize işlem takip firmasından yardım alabilirsiniz. Daha önce hiç vize başvurusu yapmadıysanız ve de İngilizceniz yeterli değilse yardım almanız faydalı olacaktır. Bu konuda uygun fiyata işlem yapan bir firmayı size biz de önerebiliriz. Hazırlık sürecinde yardım alsanız da, bazı biyometrik işlemler sebebiyle başvuru merkezine bizzat gitmeniz istenmektedir.

Vize için nereye ve nasıl başvuracağım?
Birleşik Krallık, vize işlemleri için “World Bridge” adında özel bir firmayı yetkilendirmiştir. Başvurular, World Bridge’in www.visainfoservices.com web sitesinden yapılmaktadır. Siteden, ülkeyi “Türkiye” olarak seçip dili “Türkçe” haline getirdikten sonra başvuru prosedürleri hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Başvurunuzu internet üzerinden gönderdikten sonra aynı siteden vize başvuru merkezi randevunuzu da alabilirsiniz veya vize başvuru merkezine randevusuz gidebilirsiniz. Başvurular World Bridge firmasının İstanbul, Ankara, İzmir, Bursa, Gaziantep’teki başvuru merkezlerine yapılmaktadır.

Başvuru için Vestiyer Akademi’den hangi belgeleri alacağım?
Davet mektuplarını ve seyahat paketi satın alan katılımcıların otel-uçak rezervasyonlarını size biz temin edeceğiz.

Geçerli Schengen vizem var, İngiltere için vize almam gerekiyor mu?
Evet, Schengen vizesi İngiltere’ye giriş için geçerli değildir, İnglitere vizesi de herhangi bir Schengen ülkesine giriş için kullanılamaz.

Başvuru sırasında pasaportumun geçerlilik süresi en az ne kadar olmalıdır?
Pasaport geçerlilik süresinin başvuru tarihinde 6 aydan uzun olması gerekmektedir.

Yeşil pasaportum var vize almak zorunda mıyım?
Evet.

Londra’ya grubun gittiği tarihlerden farklı bir tarihte gidip dönebilir miyim?
Evet. Uçak biletleriniz farklı tarihli olarak alınabilir ancak bu durumda havaalanı-otel, otel-havaalanı transferlerini kendiniz gerçekleştirmek zorundasınız. Vestiyer Akademi, bu konuda bir yükümlülük kabul etmez. Biletin farklı tarihe alınmasından dolayı meydana gelcek farklar, katılımcı tarafından ödenir. Ayrıca, seyahat tarihine 30 gün kaldıktan sonra herhangi bir rezervasyon değişikliği mümkün değildir.

Yolculuk kaç saat sürüyor ve aradaki saat farkı ne kadardır?
Yolculuk yaklaşık olarak 4 saat sürüyor. Türkiye İngiltere’den iki saat öndedir.

İstanbul dışından geliyorum, Londra uçak biletimi aktarmalı alabilir misiniz?
Evet ama bunun kayıt sırasında belirtilmesi gerekmektedir. Bilet fiyatında aktarma ile ilgili oluşan fark katılımcıya aittir. Kayıt yapıldıktan ve biletiniz kesildikten sonra, aktarmalı uçuş bileti mümkün olamayabilir. Bu yüzden kayıt esnasında bu talebin belirtilmesi gerekmektedir.

Sertifika alacak mıyım?
Evet, her dört eğitim için de farklı sertifika alacaksınız.

LONDRA SİZİ BEKLİYOR

Hyde Park: 350 dönümlük alana kurulu Londra’nın merkezindeki en büyük parktır. Parkın güney tarafında Kraliçe Victoria’nın müteveffa kocası Prens Albert’e yaptırdığı anıt bulunmaktadır. Anıtın karşı tarafında, çoğunlukla yazın klasik müzik konserleri için bir buluşma yeri olan Royal Albert Hall yer alır.

Buckingham Palace: Kraliçe ile Edinburgh Dükünün Londra’daki evi olup 1837 yılından beri kraliyetin Londra’daki resmi olarak kaldıkları yerdir. Saray resmi fonksiyonların, resmi resepsiyonların, kraliyet seremonilerinin yapıldığı kraliyet ailesinin temel yeridir.

Trafalgar Square: Londra’nın kalbinde buluşma noktasıdır. Nelson sütununun, the National Gallery’nin bulunduğu, bazen açık hava konserlerinin ve kutlamaların yapıldığı meydandır. Bu meydan Leicester Square ve Piccadilly Circus’dan yürüme mesafesindedir.

Piccadilly Circus: Bu ünlü meydan 1819 yılında Regent Caddesi ile alışveriş merkezi Piccadilly Caddesi’ni birleştirmek üzere düşünülmüş ve yapılmıştır. Meşhur bir buluşma noktası olmuş, çevresindeki alışveriş merkezleri, sinema salonları ve diğer eğlence mekanlarıyla turistlerin ilgisini çeken bir yer halini almıştır. Neon ışıklarıyla kaplı reklamlı binaları da dikkat çekicidir.

Palace of Westminster: Thames Nehri’nin kıyısındadır ve Parlemento binasının olduğu yerdir. 1834’te bir yangında hemen hemen tümüyle yok olan sarayın bugünkü yapısı 1852’de tamamlanmıştır. Saray gotik tarzda inşa edilmiş olup meşhur Big Ben saat kulesi de burada bulunmaktadır.

Big Ben: Londra’nın hatta İngiltere’nin sembolü olmuş dünyaca ünlü saat kulesidir. 150 yıllık geçmişi olan saat ismini 13 tonluk dev tarihi çanından almaktadır.

Westminster Abbey: Kraliyetle ilgili taç giyme törenleri ve definlerinin yapıldığı yerdir. Güncel yapı 13. yüzyıla kadar gider ve İngiliz tarihindeki birçok ünlü insana ait kabir ve anıtları içerir. İngiliz kraliyet ailesinin neredeyse tüm önemli günlerine mekan olmuş dev bir katedraldir.

London Eye: Dev bir dönme dolaba benzeyen bir gözlem tekerleğidir. Thames Nehri’nin kenarında Westminster Sarayı’nın karşı tarafında bulunmaktadır. Tekerlek sabittir ama tam bir dönüş yapması yaklaşık 20 dakika sürmektedir ve 135 metrede dönüşünün en yüksek noktasına ulaşır. Dönüş boyunca manzara olağanüstüdür ve sürekli değişir.

Tower Bridge: Yapımı 1894’te tamamlanan Thames Nehri üzerindeki Londra’nın sembollerinden olan tarihi köprüdür. Bugün ücret karşılığı gezilebilmekte olan köprünün, iki kulesinin içinde bulunan asansörlerle üzerine çıkılabilmektedir.

National Gallery: 1824’de kurulan National Gallery’de 13. yüzyıldan 1900’lerin başlarına kadar olan dönemde yapılmış 2300’den fazla resim sergilenmektedir. Galeride dünyaca meşhur paha biçilemeyen pek çok tablo sergilenmektedir. Giriş ücretsizdir.

British Museum: Çoğunlukla arkeolojik ve etnografya ile ilgili dünyanın pek çok medeniyetine ait örnekler içerir ve dünyanın en önemli müzelerinden biridir. Great Russell Street’te bulunmaktadır.

Madame Tussauds: Balmumu heykel ustası Marie Tussauds (1761-1850) tarafından kurulan dünyaca meşhur bir balmumu heykel müzesidir. Müze içinde pek çok eski ve yeni ünlünün, içlerinde Atatürk’ün de bulunduğu pek çok tarihi şahsiyetin mumya heykellerini barındırmaktadır.

Covent Garden: Geçmişi 13. yüzyıla dayanan Covent Garden her köşe başında müzisyenlerin verdiği mini konserleri ve sokak sanatçılarının gösterileri ile meşhurdur. İllüzyon gösterileri, ortaoyunları ve komedi şovları ilginizi çekecektir. Meyvenin, sebzenin ve çiçeklerin satıldığı bu alanda bulunan Jubilee Market’ta iğneden ipliğe her şeyi ucuza alabilirsiniz.

Tate Modern (Tate Modern Sanat Müzesi): 2000’de açılan Tate Modern Müzesi ismi üstünde Londra’nın Modern Sanat Müzesidir. 4 bölümden olusan müzede sergilenen akımlar: Kübizm, Fütürizm, Sürrealizm ve Minimalizm’dir.

Science Museum (Fen ve Bilim Müzesi): Her yaş grubuna hitap eden fen ve bilim müzesi Science Museum fen deneylerinden ünlü fen bilimcilerin kullandıkları aletlere kadar pek çok eserin sergilendiği aynı zamanda herkeze bizzat yaparak ögrenme olanağı sunduğu çok eğitici bir yerdir. 

------------------------------------------------------------------------

 

VESTA | Vestiyer Akademi
Meridyen Plaza, Çırpıcı Yolu 1/523
34173 Merter, İstanbul
T 0212 481 02 20 pbx
F 0212 481 02 46
[email protected]
vestiyer.com.tr
dentiss.com
dentalistanbul.com
dentallabor.com.tr
facebook.com/vestiyerakademi
twitter.com/vestiyercomtr


 

 



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.