Dentiss Logo

Bir Yılda 9 Binin Üzerinde Hastaya Ücretsiz Diş Tedavisi

Antalya Büyükşehir Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, “Önce sağlık, önce insan” sloganı ile sosyal güvence aramadan hastalara hizmet sunuyor. Poliklinikte ağız diş muayenesi, panoramik röntgen çekimi, dolgu, kanal tedavisi, diş çekimi ve diş taşı temizliği gibi tedaviler ücretsiz.
10.05.2022       17.29.01

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Kepez ilçesinde hizmete açtığı Sağlık Merkezi bünyesindeki Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği, sosyal güvencesi olmayan vatandaşların ağız ve diş sağlığı için önemli bir hizmet sunuyor. Nisan 2021’de faaliyete başlayan Antalya Büyükşehir Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde vatandaşlar sosyal güvence aranmaksızın diş tedavilerini yaptırabiliyor. Vatandaşlar ve çocuklar, masraflı olan diş tedavilerini ücretsiz yaptırmanın mutluluğunu yaşıyor.

Son teknoloji cihazlarla donatılan ve tamamen ücretsiz olarak hizmet veren poliklinikte, 7-14 yaş arası 6 bin 249 çocuğa 15 bin 5762 işlem yapıldı. Çocuklara 3 bin 575 fırça macun hediye çanta seti dağıtıldı. Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde, 14 yaş üstü hasta kabulüne ise Ekim ayı itibariyle başlandı. 2896 yetişkin hastaya, 7 bin 731 işlem yapıldı. Bir yılda hizmet verilen hasta sayısı ise 9 bin 145 oldu.

Sosyal Güvence Aranmıyor

Sosyal güvence aranmaksızın hizmet veren Büyükşehir Belediyesi Ağız ve Diş Sağlığı Polikliniği’nde ağız diş muayenesi, panoramik röntgen çekimi, dolgu, kanal tedavisi, diş çekimi ve diş taşı temizliği gibi tedaviler herhangi bir ücret karşılığı olmadan gerçekleştiriliyor. Sadece randevulu olarak çalışan polikliniğe, 0 242 361 39 18 numaralı telefondan ulaşarak randevu almak mümkün.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.