Dentiss Logo

Bezmialem’den Teknisyenlere Farklı Bir Kurs

Diş teknisyenleri, geçtiğimiz günlerde Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin düzenlediği kursta bir araya geldi. Kursun en ilgi çekici yanı ise tüm bu uygulamaların katılımcılara beyaz perdeden naklen izletilmesiydi.
10.09.2012       18.19.18
Diş teknisyenleri, geçtiğimiz günlerde Bezmialem Vakıf Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi’nin düzenlediği kursta bir araya geldi. İmmediat implant ve hemen sonrasında protez uygulamasına hastaların artan taleplerini karşılamak için organize edilen kurs, 16 Ağustos’ta Global Dişhekimliği Derneği ve Bredent ortaklığında yapıldı.

İmmediat implant ve immediat sabit protez uygulamaları konusuna odaklı kursa çok sayıda diş hekimi ve diş teknisyeni katıldı. İmplant yüklemesi ve protez uygulamasının yapıldığı kursun en ilgi çekici yanı ise tüm bu uygulamaların katılımcılara beyaz perdeden naklen izletilmesiydi. Dr. Zafer Kazak’ın cerrahi uygulama, Fast & Fix sistemi konusunda uzman diş teknisyeni Stephan Adler’in de protez uygulaması yaptığı kursta uygulamalar canlı olarak ekrana yansıtıldı. Böylece teknisyenler ve hekimler immediat implant ile immediat sabit protez çalışmalarına birebir katılma şansı buldu.

Haber: Sesil Kocar


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.