Dentiss Logo

Bakü’de Botoks Eğitimleri Başladı

Diş hekimliğinde mezuniyet sonrası eğitimlerin öncüsü VESTA Akademi, uluslararası eğitim organizasyonlarındaki başarısı ile beğeni topluyor. Akademi, 2005 yılından beri dünyanın dört bir yanında düzenlediği eğitimlere, yeni bir adresi daha ekledi. Bakü’de, 7 Mart’ta gerçekleştirilen “Botoks’un (Botulinum Toksin A) Kozmetik ve Tedavi Amaçlı Kullanımı” isimli workshop, katılımcı hekimlerden tam not aldı. Otuz katılımcı ile gerçekleşen eğitimin yeni tarihi 7 Ağustos olacak.
06.06.2020       20.04.54

İstanbul merkezli VESTA Akademi, Londra merkezli Knightsbridge Academy ve Bakü merkezli Dental Expert stratejik ortaklığıyla yeni bir eğitimi daha eğitim takvimine ekledi. Botoks’un (Botulinum Toksin A) Kozmetik ve Tedavi Amaçlı Kullanımı konulu workshop toplantısı, 30 katılımcı ile 7 Mart 2020 Cumartesi günü Bakü’deki Dental Expert eğitim salonunda gerçekleştirildi.

Mezuniyet sonrası dental-medikal eğitimler konusunda Türkiye’nin öncü ve lider kuruluşu VESTA, Londra merkezli Knightsbridge Academy işbirliğiyle uzun yıllardır yüzlerce hekime Botulinum Toksin ve Dermal Dolgu konularında eğitimler verdi, vermeye de devam ediyor.

VESTA Akademi, 2005 yılından beri İstanbul, Londra, Viyana, Los Angeles, Las Vegas, Zürih, Stuttgart ve Girne’de düzenlemekte olduğu etkinlikler için yeni bir adresi daha eğitim takvimine ekledi: BAKÜ.

Botoks’un (Botulinum Toksin A) Kozmetik ve Tedavi Amaçlı Kullanımı konulu workshop toplantısı, uzun yıllardır Knightsbridge Academy ve VESTA Akademi bünyesinde Botoks ve Dermal Dolgu kursları veren Dr. Mustafa Bekerecioğlu’nun eğitmenliğinde gerçekleştirildi.

Teorik ve uygulamalı olmak üzere 2 kısımdan oluşan eğitimin teorik bölümünde, ‘Medikal ve Estetik Amaçlı Botoks Enjeksiyonlarının Tarihçesi’, ‘Botulinum Toksin A’nın Farmakodinamik Etkisi’, ‘İnsan Vücudunda Tedavi Amaçlı Kullanım Alanları’, ‘Estetik Amaçlı Kullanım Alanları’, ‘Yüz Anatomisinde Estetik Referans Noktaları’, ‘Estetik Konsültasyon: Hastanın Talepleri ve Bizim Yapabileceklerimiz’ başlıkları ele alındı.

Uygulama aşamasında ise katılımcı hekimler; Dr. Mustafa Bekerecioğlu tarafından gerçekleştirilen ‘Üç-Bölge Tedavisinde Kullanılan Enjeksiyon Tekniklerinin Fantom Üzerinde Demonstasyonu’ ve ‘Canlı Model Üzerinde Botoks Enjeksiyonu’nu canlı olarak izleme imkanı buldu.

Eğitim sayesinde katılımcılar, Botulinum Toksin A’nın medikal ve estetik amaçlı kullanım tarihçesini öğrenirken, insan vücudundaki etki mekanizmaları ve botoksun tedavi ve estetik amaçlı kullanıldığı yerler hakkında tecrübe kazanma fırsatı buldu. İnsan yüzündeki estetik referans noktalarının öğrenilmesi ve estetik amaçlarla başvuran hastaların değerlendirme kriterlerinin anlaşılması da eğitimin önemli çıktılarındandı.

Hekimlerden tam not alan bu workshop, 7 Ağustos 2020’de yeniden gerçekleştirilecek.

KURS HAKKINDA DAHA DETAYLI BİLGİ İÇİN TIKLAYIN


Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.