Dentiss Logo

Astra Tech – Türkiye 2. Bilimsel Sempozyumu Aralık ayında gerçekleşiyor

Astra Tech – Türkiye 2. Bilimsel Sempozyumu, 4-5 Aralık 2009 tarihlerinde Ankara Sheraton Hotel & Convention Center’de yapılacak. “İmplantolojiye 4 Boyuttan Bakış: Biyomekanik, Cerrahi, Periodontoloji ve Protez” ana başlığıyla gerçekleştirilecek organizasyonun bilimsel programında implantoloji alanında seçkin davetli konuşmacıların ilgi çekici konuşmaları bulunuyor.
24.07.2009       13.14.35

Astra Tech – Türkiye 2. Bilimsel Sempozyumu, 4-5 Aralık 2009 tarihlerinde Ankara Sheraton Hotel & Convention Center’de yapılacak. “İmplantolojiye 4 Boyuttan Bakış: Biyomekanik, Cerrahi, Periodontoloji ve Protez” ana başlığıyla gerçekleştirilecek organizasyonun bilimsel programında implantoloji alanında seçkin davetli konuşmacıların ilgi çekici konuşmaları bulunuyor. İki gün sürecek sempozyumun ana konu başlıkları ve konuşmacıları şöyle:

 

ABD’nin Kuzey Carolina Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Protez Bölümü’nden Prof. Dr. Lyndon Cooper “Optimum klinik sonuç elde edebilmek için planlama ve tedavi” ile “Hücresel seviyeden klinik ve estetik mükemmelliğe” konulu iki sunum yapacak. İsveç Göteborg Üniversitesi Oral ve Maksillofasiyal Cerrahi Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Karl Erik Kahnberg’in “Maksillar implantlar için kemik greftleme teknikleri-cerrahi teknikler ve uzun dönem sonuçlar” ve “Alt çenede implantların hemen ve erken yüklenmesi-Konvensiyonel implant yerleştirilmesi ve hemen implant yerleştirilmesi arasındaki farkın 3 yıllık takiple değerlendirilmesi” isimli sunumları dişhekimlerinin ilgisini çekecek.

 

İspanya’nın başkenti Madrid’te bulunan Complutense Üniversitesi Dişhekimliği Fakültesi Periodontoloji Bölümü’nden Prof. Dr. Mariano Sanz Alanso “Başarılı uzun dönem sonuçlar için hasta seçimi, tedavi ve bakım gereklilikleri” ve “Taze çekim soketine implant uygulaması-Efsaneden gerçeğe” isimli iki konuşma yapacak. Almanya Goethe Üniversitesi Johann-Wolfgang Polikliniği Protez Bölümü’nden Dipl.-Ing Dr. Holger Zipprich “İmplant ve abutment birleşimindeki mikro-hareketler-Nedenleri ve sonuçları” konulu sunumuyla birikimlerini katılımcı hekimlerle paylaşacak.

 

Bilimsel programda ayrıca Astra Tech – İsveç’ten Dr. Björn Delin’in “Astra Tech-Bugünü ve yarını” ve yine aynı yerden Dr. Anders Holmen’in “Tüm implantlar aynı değildir! Az kemik kaybı daha kıymetlidir!” isimli iki sunumları bulunuyor.

 

Astra Tech – Türkiye 2. Bilimsel Sempozyumu ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için http://www.astratech2009turkey.org adresini ziyaret edebilirsiniz.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.