Dentiss Logo

Ağız ve Diş Sağlığında Yeni Yaklaşımlar

Sağlık teknolojileri şirketi Royal Philips, online olarak gerçekleştirdiği kişisel sağlık basın etkinliğinde, sağlığa yönelik yeni yaklaşımları paylaştı. Diş hekimine ulaşmanın zorlaştığı ve insanların evde daha çok vakit geçirdiği bu dönemde, Tele-Diş Hekimliği ve evde sağlık teknolojileri öne çıkıyor.
08.09.2020       12.24.16

Amsterdam, Hollanda – Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), sağlıklı yaşam ve korunmadan teşhis, tedavi ve evde bakıma kadar her alanda sağlık döngüsünden daha etkili sonuçlar elde etmeye odaklanan bir sağlık teknolojileri şirketi. Şirket, online kişisel sağlık basın etkinliğinde sağlığa yönelik yeni yaklaşımları paylaştı.

Deeptha Khanna, Philips Kişisel Sağlık İş Birimi Dünya Başkanı: “Sağlığın ön plana çıktığı bu dönemde insanlar, kendilerini ve sevdiklerini sağlıklı ve güvende tutmaya giderek daha fazla önem vermekteler. Hem insanların fikirlerinin farklılaşması hem de sağlık sistemlerinin dijitalleşmesi ve portföylerine tele sağlık hizmetlerini eklemeleri açısından bir paradigma değişikliğinin ortasındayız. İnsanlar vakitlerini evde geçirmek zorunda kaldıkları ve sağlıklarına öncelik verdikleri bu dönemde evde sağlık çok önemli. Philips gelişmiş teknolojileri kullanarak insanların sağlıklarını kontrol altına almasına olanak veren akıllı ve kişiselleştirilmiş çözümler sunuyor” dedi.

Diş Hekimlerine Ulaşmanın Zorlaştığı Bu Dönemde Tele-Dişçilik ve Evde Sağlık Öne Çıkıyor

Günümüzün ağız sağlığı endüstrisinde tele-dişçiliğe olan talep hızla artıyor. COVID-19 sebebiyle birçok insan uzun bir süredir diş hekimine gidemedi ancak düzenli olarak muayeneye gitmek, sağlıklı bir ağza ve dişlere sahip olmak ve olası problemlere erken tanı koymak için son derece önemli. “Philips Sonicare tele-dişçilik”, Amerika Birleşik Devletleri’nde diş hekimlerinin kullanımına açıldı. Diş hekimlerinin hastalarıyla online ortamda görüşebilmesi sayesinde diş sağlığına yönelik uygulamalar kesintisiz devam edebiliyor, ağız sağlığı konusunda verilen tavsiyeler ve hijyen listeleri ile damak hastalığı, çürükler, iltihap ve bunun gibi birçok yaygın rahatsızlık erken dönemde teşhis edilebiliyor.

Ağız sağlığı için diş aralarını, yani dişlerimizin yüzey alanının yaklaşık %40’ını oluşturan alanı ve dili de temizlemek gerekiyor. Akıllı teknolojiler ve ses teknolojilerini kullanan inovatif Philips diş fırçaları, yakında piyasaya sürülecek olan “Philips Sonicare Power Flosser” ve ileri dil bakımı çözümleri sayesinde insanlar artık sağlıklı ağız ve dişlere kavuşabilecek.


Reklam
Reklam


Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.