Dentiss Logo

Ağız ve Diş Sağlığı Gülen Dişler Yarışması ödül töreni yapıldı

Türk Diş Hekimleri Birliği tarafından Türkiye genelinde ilköğretim 5. Sınıf öğrencileri arasında düzenlenen Bilimsel Diş Hekimliği'nin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Ağız ve Diş Sağlığı Gülen Dişler" konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 
12.06.2008       15.36.44

Türk Dişhekimleri Birliği tarafından Türkiye genelinde ilköğretim 5. Sınıf öğrencileri arasında düzenlenen Bilimsel Dişhekimliği'nin 100. Yıl Etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Ağız ve Diş Sağlığı Gülen Dişler" konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. 

 

Türk Diş Hekimleri Birliği tarafından Türkiye genelinde ilköğretim 5. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen Bilimsel Dişhekimliği'nin 100. yıl etkinlikleri kapsamında gerçekleştirilen "Ağız ve Diş Sağlığı Gülen Dişler" konulu resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi. Malatya Diş Hekimleri Odası'nda düzenlenen etkinliğe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut da katıldı.

 

Malatya Diş Hekimleri Odası Başkanı Dr. Gökmen Kenan Özdal, Türk Diş Hekimleri Birliği tarafından düzenlenen yarışma sonucunda Malatya'nın birinci ve ikinciliği aldığını belirterek, "Yarışma neticesinde yaz ayının da gelmesiyle beraber öğrencilerimize bisiklet armağan ediyoruz. Bundan sonrada öğrencilerimiz de ağız ve diş sağlığının önemini vurgulamak için bu tür yarışmalarımız devam edecek" dedi.

 

Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut ise, Malatya'nın yarışmada büyük bir başarı aldığını kaydederek, "Bu tür etkinlikler öğrencilerimiz açısından çok önemli. Öğrencilerimizin becerilerinin ortaya çıkarılması ve alışkanlıklarının geliştirilmesi açısından bu tür etkinliklere sürekli öğrencilerimizin katılması gerekli" şeklinde konuştu.

 

Konuşmaların ardından resim yarışmasında derece yapan öğrencilere ödülleri Milli Eğitim Müdürü Mehmet Bulut tarafından verildi.

 

Türk Diş Hekimleri Birliği'nin düzenlediği yarışma bölgeler arasında yapıldı. Yarışmada Malatya Özel İdare İlköğretim Okulu öğrencisi Müşerref Seda Serttaş birinci, Malatya TOKİ İlköğretim Okulu öğrencisi Ömer Gönül ikinci olurken, Adıyaman Gazi İlköğretim Okulu öğrencisi Serdar Yalçın üçüncü oldu.

 

 

İHA


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.