Dentiss Logo

Ağız İçi Fotoğrafçılık İçin Flexipalette

Bir seri kontrast oluşturan innovatif apareyden oluşan Flexipalette, bükülebilir bakır levhaların hipo-alerjen özellikte plastimed (bir çeşit lateks içermeyen medikal sınıf silikon) ile kaplanması ile yapılmıştır.
03.01.2013       12.13.45

Ä°sviçreli Smile Line’ın bir grup klinisyen ve araÅŸtırmacıdan oluÅŸan Styleitaliano ile birlikte geliÅŸtirdiÄŸi Flexipalette, intra-oral fotoÄŸrafçılık ile ilgilenen dental profesyonellere eÅŸsiz bir deneyim sunuyor. Bir seri kontrast oluÅŸturan innovatif apareyden oluÅŸan Flexipalette, bükülebilir bakır levhaların hipo-alerjen özellikte plastimed (bir çeÅŸit lateks içermeyen medikal sınıf silikon) ile kaplanması ile yapılmıştır. Flexipalette 135°C derecede otoklavlanabilir, tamamen opaktır ve fotoÄŸraf çekimi esnasında yansıma yapmaz. YumuÅŸak yapısı ile hasta aÄŸzında rahatlıkla kullanılabilirken aynı zamanda 30° ya da 45° dereceye kadar bükülüp daha iyi fotoÄŸraf çekimleri yapılabilir. Turkuaz Dental, Tel: 0 232 464 06 66 


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.