Dentiss Logo

ADT, İzmir’deki Teknisyenleri Toplantıda Buluşturdu

AmannGirrbach firması yetkili satıcısı ADT Dental, yeni ürünlerini laboratuvarlara tanıtmak amacıyla toplantı serilerini başlattı. Tanıtım toplantılarının ilk ayağı 25-26 Ocak tarihlerinde, İzmir’de gerçekleştirildi.
18.02.2013       16.41.14
“Ceramill İnfo Days – İzmir” başlığı altında organize edilen toplantıya İzmir’de hizmet veren çeşitli diş hekimliği laboratuvarlarından teknisyenler iştirak etti.

ADT firması yetkilisi Ali Çakır ve AmannGirrbach firması bölge sorumlusu Mr. Abdo Salem tarafından katılımcılara, ilk aşamada Ceramill CAD/CAM sisteminin özellikleri ve son olarak piyasaya sürülen Sintron marka yumuşak metal ile ilgili bilgiler verildi. Ardından cihazların kullanım esnasında sağladıkları avantajlar, günümüz teknolojisine uygun olarak laboratuvarlara getirdikleri kolaylıklar ele alındı. Toplantının son bölümünde ise soru-cevaplara yer verildi. Konu hakkında açıklama yapan Çakır, “Her iki günde de sıcak bir ortamda geçen toplantımız, katılımcılar ve firma için çok verimliydi. Bu tür organizasyonları önümüzdeki dönemlerde de sürdüreceğiz. Toplantılar; belirli aralıklarla sırasıyla İstanbul, Ankara ve diğer illerde yapılacak.” dedi.

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.