Dentiss Logo

ADA, Kapsamlı Bir Kongre Hazırlıyor

Amerikan Dişhekimliği Derneği (ADA) bu yıl 3'üncüsünü düzenleyeceği toplantısında akademisyenler, sektör profesyonelleri, diş hekimleri, diş teknisyenleri, asistanlar ve hijyenistleri ağırlayacak. Seçkin Konuşmacı ise Bill Clinton.
29.07.2013       14.41.13
Amerikan Dişhekimliği Derneği bu yıl 31 Ekim ile 3 Kasım günleri arasında New Orleans Morial Kongre Merkezi’nde yeni kongresini düzenlemeye hazırlanıyor. Yüksek kalite, en iyi buluşlar ve hasta memnuniyetini arttırmak için etkin sürekli eğitim anlayışını benimseyen dernek, bu amaç doğrultusundaki diş hekimlerini ve sektör profesyonellerini davet ediyor. Ayrıca hijyenistler, asistanlar ve teknisyenler de kongreye katılabiliyor.

Kongrede çok sayıda konuşmacı, birçok konuya değinecek; ama içlerinden en şaşırtıcı nokta kongrenin 2013 yılı Seçkin Konuşmacısı olarak listede yer alan isim: Bill Clinton.

New Orleans Ernest N. Morial Kongre Merkezi'nde 2013, Ekim 31-3  Kasım tarihlerinde yapılacak ADA 3.Yıllık Toplantısında, birbirinden ilginç konular, etkili sürekli eğitim programları ile diş hekimlerine kapsamlı bir program sunuyor. Kongre kapsamında yapılacak Dünya Pazarı Sergisi tüm dental sektörden ve her ülkeden ziyaretçilere açık olacak.



YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.