Dentiss Logo

“Acil Durum”a Hazır Mısınız?

Diş hekimleri için Ankara Dişhekimleri Odası, iki grup halinde “Acil Durum Yönetimi Kursu” düzenleyecek. 5 ve 11 Mayıs tarihlerinde yapılacak kursta teorik bilgilerin ardından 'yaşam desteği' ve 'hava yolu' üzerine uygulamalar da gerçekleştirilecek.
26.03.2013       10.17.01
Ankara Dişhekimleri Odası (ADO) hekimlere yönelik “Acil Durum Yönetimi Kursu” düzenleyecek. Kurslar, 5 Mayıs ve 11 Mayıs tarihlerinde iki grup halinde yapılacak. Kurs başlangıcında katılımcı hekimlere öncelikle ‘ön test uygulaması’ gerçekleştirilecek. Program çerçevesinde ele alınacak konu başlıkları şunlar olacak: İki bölüm olarak “Temel Yaşam Desteği ve İleri Kardiyak Yaşam Desteği”, “Senkop Geçiren Olguya Yaklaşım/Nöbet Geçiren Olguya Yaklaşım ve Anaflaksi Yönetimi”. Ardından uygulama kısmına geçilecek. Dönüşümlü gruplarla canlandırılacak worshop’larda “İleri Kardiyak Yaşam Desteği” ile “Hava Yolu” uygulamaları yapılacak. Programın bitimindeki ‘son test’ ile öğrenilen bilgiler değerlendirilecek.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.