Dentiss Logo

5. Cerrahi & Estetik Eğitim Semineri İstanbul’da Yapılacak

Sunray Dış Tic. Ltd. Şti. tarafından organize edilen Cerrahi & Estetik V. Eğitim Semineri 06-08 Haziran 2014 tarihleri arasında İstanbul, Taksim’de bulunan Innpera Hotel’de gerçekleştirilecek. 3 gün boyunca sürecek teorik ve uygulamalı kurs, Prof. Dr. Andrea Palermo, Dr. Eleftheria Gliarmi ve Dt. Yeşim Çakırsoy Önen tarafından verilecek.
24.03.2014       12.45.37
Sunray tarafından organize edilen 5. Cerrahi & Estetik Eğitim Semineri 06-08 Haziran 2014 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirilecek. Eğitim, Prof. Dr. Andrea Palermo, Dr. Eleftheria Gliarmi ve Dt. Yeşim Çakırsoy Önen tarafından verilecek.


Teorik ve uygulamalı şekilde düzenlenecek 3 günlük kursta; konsantre büyüme faktörleri ( Cgf ) ve kök hücre yöntemi (Cd34+), cerrahide büyüme faktörleri ve kök hücre yöntemi kullanımı, rejeneratif teknikler Prp – Prf – Cgf uygulama alanları, mezoterapi: kök hücreler, büyüme faktörleri ve dolgu maddeleri ile kullanımı, mezoterapi: Derma Roller ve Cosmopen ile kullanımı, Ha dolgu maddeleri ile estetik uygulamalar, botulinum toksin kullanım alanları, bruksizmde Btx uygulamaları, prosedürleri, uygulama noktaları ve Btx ile gummy smile konuları işlenecek.


Kurs hakkında ayrıntılı bilgi almak ve/veya kayıt yaptırmak isteyenler 216 347 28 53 ve 533 518 97 08 numaralı telefonlardan Sunray’ı arayabilirler.


Websitesi: www.sunray.com.tr











YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.