Dentiss Logo

37 Yıldır Her Cuma Bedava Diş Çekiyor

MuÅŸ’ta özel muayenehanesi bulunan 69 yaşındaki DiÅŸ Hekimi Cihat DoÄŸan, 37 yıldan bu yana her cuma günü bedava diÅŸ çekiyor. Yıllar önce hocasından öğrendiÄŸi geleneÄŸi sürdüren DoÄŸan, kısa bir süre önce Van'dan MuÅŸ'a yerleÅŸmiÅŸ.
14.03.2014       16.14.57
Ankara Gazi Ãœniversitesi DiÅŸ HekimliÄŸi Fakültesi mezunu olan evli ve 3 çocuk babası Cihat DoÄŸan (69), zengin yoksul ayırımı yapmadan özel muayenesinde cuma günleri ücretsiz diÅŸ çekimi yapıyor. Van’daki Yüzüncü Yıl Ãœniversitesi’nin Mediko Sosyal Merkezi’nde diÅŸ hekimi olarak çalışan DoÄŸan, iki yıl önce emekli olarak yerleÅŸtiÄŸi MuÅŸ’ta da bu geleneÄŸi sürdürüyor.

Ãœniversite yıllarında bir hocasının bedava diÅŸ çekimi yapmasına tanık olduÄŸunu ve bunu 37 yıldır kendisinin sürdürdüğünü ifade eden DoÄŸan, “Özel muayenehanemde cuma günleri zengin-yoksul ayrımı yapmadan bedava diÅŸ çekimi yapardım. 35 yıl çalıştıktan sonra iki yıl önce emekli olup MuÅŸ’a yerleÅŸtim. Bu geleneÄŸimi ÅŸimdi burada sürdürüyorum. Van’da uzun süre görev yaptığım için bedava diÅŸ çekimini herkes biliyor ve cuma günleri 50’den aÅŸağı hastam olmazdı. Burada yeni olduÄŸum için hasta sayısı ise 15 ile 20 arasında oluyor” dedi.
 

YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.