Dentiss Logo

20 Mart Dünya Ağız Sağlığı Günü Teması: “Ağzınızla Gurur Duyun”

Ağız ve diş sağlığı, uzun bir ömür ve yaşam kalitesi için en önemli unsurlar arasında yer alıyor. Her yıl dünyanın 200 ülkesinde 20 Mart’ta kutlanan Dünya Ağız Sağlığı Günü, bu konuya dikkat çekmek için önemli bir fırsat. Dünya Dişhekimleri Birliği (FDI), 20 Mart için “Ağzınızla Gurur Duyun” temalı bir farkındalık kampanyası gerçekleştiriyor.
17.03.2021       15.33.59

Her yıl 20 Mart’ta, Dünya Ağız Sağlığı Günü, ağız sağlığının önemine dikkat çekmek için etkinlik ve bilinçlendirme kampanyaları ile kutlanıyor. Dünya Dişhekimleri Birliği (FDI), 20 Mart için 2021-2023 yıllarının temasını “Ağzınızla Gurur Duyun” olarak belirledi. Ağzınız ve dişlerinizle gurur duyabilmek için temel koşul, değer vermek ve dişlere iyi bakmak.

FDI, bu temanın altını çizmek için ağız sağlığına dikkat çekmek için dudakları içine alan çerçevelerin olduğu poster şablonları hazırladı. Ağız ve diş sağlığının, genel sağlık durumu üzerine etkileri düşünüldüğünde, çerçevenin ağız ile sınırlı kalmadığı açık. Ağız sağlığına dikkat çekmek için bu adresten, kendi fotoğrafınıza çerçeve ekleyip, ağzıyla gurur duyanların fotoğraflarının yer aldığı duvarda, afişinizi paylaşabilirsiniz. Bine yakın kişi, bu gurur duvarında fotoğraflarını paylaştı bile.

REKLAM


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.