Dentiss Logo

10. Bahar Sempozyumu Bodrum’da

Ankara Dişhekimleri Odası (ADO) ve Muğla Dişhekimleri Odası’nın işbirliğiyle organize edilen ADO 10. Bahar Sempozyumu, 25-27 Mart 2010 tarihleri arasında Salmakis Resort & Spa Bodrum’da gerçekleştirilecek. Sempozyum, yoğun iş temposu içerisinde bilimsel toplantı ve tatil anlayışını kendine özgü bir konseptte birleştiriyor. .
29.01.2010       14.39.54

Ankara Dişhekimleri Odası (ADO) ve Muğla Dişhekimleri Odası’nın işbirliğiyle organize edilen ADO 10. Bahar Sempozyumu, 25-27 Mart 2010 tarihleri arasında Salmakis Resort & Spa Bodrum’da gerçekleştirilecek. Yoğun iş temposu içerisinde, bilimsel toplantı ve tatil anlayışını kendine özgü bir konseptte birleştiren sempozyumda, bir taraftan bilimsel konularda yenilik ve gelişmeleri takip etme fırsatı sunulurken diğer taraftan katılımcılara sıcak ve sosyal bir ortamda tatil ve dinlenme olanağı sağlanıyor. Katılımcılar etkinliğin sosyal ayağı olan Kos Adası turunda, dünyanın ilk tıp okulunu ziyaret ederek bir kez daha yeminlerini tazeleyebilme fırsatı yakalayacaklar. Sempozyumun bilimsel programında şu konular bulunuyor: İmplant öncesi hazırlıklar - radyografi, tomografi, 3 boyutlu görüntüleme, implant stabilitesi – implantın başarı ve başarısızlığındaki önemi, implant üstü protezler – planlama ve başarısızlıklar. yemek ve kimlik (paramedikal). Ayrıca sempozyum esnasında Dr. Tolga Gülçiçek ve Dr. Kürşat Aydınatay tarafından implant kursu verilecek.


YASAL UYARI: Bu yazı/haber/makalenin bütün yayın ve çoğaltma hakları VESTİYER YAYIN GRUBU'na aittir. Kaynak gösterilmeksizin kısmen veya tamamen iktibas edilmesi yasaktır.
Reklam
Reklam

Yorum Ekle
Copyright © Vestiyer Yayın Grubu, 1989-2021. Tüm Hakları Saklıdır.